Ana SayfaÜnlülerAzra Akın Doğum Yaptı! İşte Bebeğin Cinsiyeti

İlgili Postlar

Azra Akın Doğum Yaptı! İşte Bebeğin Cinsiyeti

Azra Akın, ikinci kez anne oldu. Bebeğin cinsiyetini doğum sonrasında öğrenen Azra Akın, tatlı bir heyecan yaşadı. Ünlü güzel, sosyal medyadan müjdeli haberi paylaştı.

2017 yılında hayatını Atakan Kuru birleştiren Azra Akın, ilk bebeğinin ardından ikinci kez anne olma mutluluğunu yaşadı. 6 yıl önce Demir ismindeki erkek bebeğini doğuran Azra Akın, bu sefer cinsiyetini öğrenmeden doğum yaptı. Kendilerine sürpriz olması için cinsiyetlerini öğrenmek istemeyen çift, doğum sonrasında kız bebeklerinin olduğunu öğrendi.

Azra Akın, Atakan Kuru Çiftinin Yeni Bebeği Arya Oldu

Çift, bebekleri için erkek ve kız olma ihtimaline göre isim belirlerken, bebeğin kız olması sonrasında isminin Arya olduğunu duyurdu. Demir ve Arya ile geniş bir aileye ulaşan çift yeniden bebek sahibi olmanın sevincini paylaşırken sosyal medyadan da büyük destek gördü. Instagram hesabından duygularını paylaşarak yaşadıklarını aktaran Azra Akın, “14 Nisan Pazar günü Demir’e bir kız kardeş geldi. Bize de çok güzel bir sürpriz oldu. İsmi Arya” dedi.

Azra Akın Doğum Yaptı! İşte Bebeğin Cinsiyeti
Azra Akın Doğum Yaptı! İşte Bebeğin Cinsiyeti

Pek çok ünlü ismin beğendiği ve tebrik mesajları gönderdiği çift, yaptıkları son açıklamalarda ilk bebeklerinde de benzer bir durumun olduğunu duyurdu. İlk bebeklerinin doğumu öncesinde cinsiyetini öğrenmek istemediklerini belirten çift, bir erkek bir de kız bebek müjdesi almış oldu.

Türkiye’de doğumunu gerçekleştiren Azra Akın’ın ve Arya bebeğin sağlıklarını iyi olduğu da öğrenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler