Ana SayfaÜnlülerZeynep Bastık' la Dans Videoları Olay Olan Edis' ten Rötarlı Açıklama...

İlgili Postlar

Zeynep Bastık’ la Dans Videoları Olay Olan Edis’ ten Rötarlı Açıklama…

Ünlü pop yıldızları Edis Görgülü ile Zeynep Bastık‘ ın, geçtiğimiz haftalarda bir partide samimi görüntüler ile dans ettikleri video sosyal medyada adeta bomba etkisi yaratmıştı. Yıldız şarkıcı Edis, haftalar sonrasında konu hakkında suskunluğunu ilk defa bozdu. Edis, “Üzüldüm” dedi. İşte Detaylar…

Edis’ten Çok Konuşulacak Özel Hayat İtirafı

Zeynep Bastık’ la Dans Videoları Olay Olan Edis’ ten Rötarlı Açıklama…

Haftalarca sosyal medyada Zeynep’ in Eşi Tolga Akış’ ın bu duruma Ne Diyeceği Merak konusu olmuştu. Ünlü ikilinin dans videosuna yapılan “Zeynep’in eşi bu duruma ne diyecek?” yorumlarının sonrasında Tolga Akış, suskunluğunu bozmuş ve kendisine yapılan eleştirilerle bir nevi dalga geçmişti.

Tolga Akış: “Ne Diyelim İstiyorsun?”

Bir pozunu sosyal medyada paylaşan menajer Tolga Akış, “Küfürlerinizin bir kısmını gördüm. Komik şeyler de vardı. Giderek büyüyen kocaman bir aileyiz” ifadelerini kullanmıştı.

Zeynep Bastık Kimdir?

Tolga Akış' ın Açıklaması;
Tolga Akış’ ın Açıklaması;

“Kendimi şu an Zeynep Bastık’ ın kocası gibi hissediyorum” şeklinde yorum üzerine “Bir rahatlama, bir genişlik gelmiş” mesajını yazan Tolga Akış, kendilerinden açıklama istenmesine ise “Ne diyelim istiyorsun?” şeklinde karşılık vermişti.

Konuyla ilgili son açıklamasını yapan menajer Tolga Akış, “Güldük eğlendik de baya toksik bu memleket. Allah kolaylık verin hepimize” sözleriyle, dans videosunu eleştirenlere tepki göstermişti.

Sonunda Edis’ de Sessiz Kalmadı; “Üzüldüm”

Hafta sonu ‘Pazar Sürprizi’ adlı programa konuk olan 30 yaşındaki genç müzisyen Edis, sessizliğini şu ifadelerle bozdu.

“Her şeyden önce biz Zeynep’le aileyiz. Zeynep benim kardeşim, eşi  menajerim. Dansa gelince o baş başayken yapılan bir dans değildi. Orası bir sahne ve bizi izleyen 300 kişi var. Biz bir performans sergiliyoruz ve Zeynep’in şarkısını canlandırıyoruz.  Önce söyleyenlere gülüp geçtim ama sonrasında üzüldüm. Küçük bir kesitle yargılandık ve bu durum üzücü bir hal aldı. Aslında açıklanacak bir şey yok, sahne üstündeki gösteri gerçek hayattan başka bir şeydir” dedi.

Edis Görgülü kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler