Ana SayfaDedikoduEdis'ten Çok Konuşulacak Özel Hayat İtirafı

İlgili Postlar

Edis’ten Çok Konuşulacak Özel Hayat İtirafı

Londra’da doğup iki yaşındayken Türkiye’ye gelen şarkıcı Edis geçtiğimiz gün ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programının konuğu oldu. Özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan ünlü popçu, bilinmeyenlerini ilk kez anlattı. Edis’ten çok konuşulacak özel hayat itirafı geldi. İşte o itiraf;

“Türkiye’de Büyümek Bana Avantaj Sağladı”

Çocukluğu hakkında konuşan Edis şu ifadeleri kullandı;

Çocukluk dönemimde bunu daha çok düşünüyordum. Londra’da büyüseydim daha iyi olur diye bir düşünce vardı o zamanlar kafamda… Ama büyüdükten sonra hayat hikayemin şu anki sürecinden memnun olduğumu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Türkiye’de büyümek bana daha fazla avantaj sağladı diye düşünüyorum.

İstanbul’a çok zor adapte olduğunu itiraf eden Edis Tam manasıyla afalladım. İstanbul benim için hep turistik bir yerdi. Ablamı ya da başka akrabaları ziyaret için gelinen ve gezilen bir olarak kodlamıştım İstanbul’u. İstanbul’da yaşamaya başladığım ilk iki sene sürekli kayboluyordum sokaklarda. Oldukça kozmopolit ve büyük bir şehir İstanbul elbette, sonrasında ben de herkes gibi alıştım İstanbul’a.” dedi.

Edis ‘Arıyorum’ İle Tüm Platformlarda Zirvede…

“Koku Takıntım Var”

“Hiç takıntın var mı?” sorusuna ise şu yanıtı verdi:

Koku takıntım var, çok güzel kokuyu da çok kötü kokuyu da sevmiyorum. Evimde de hava temizleyiciler vardır, çok kokan bir arkadaşım gelirse direkt onun önüne oturturum.

“Konsere Hazırlanmam 45 Dakika Sürüyor”

Konserleri hakkında da konuşan Edis şunları söyledi;

“Konsere hazırlanmam yaklaşık bir 45 dakika sürüyor benim. Meditatif ritüellerim var nefes egzersizleri gibi bir de klasik ses açma sürecim var. Sahnedeki dans kondisyonumun iyi olması için her konser önce mutlaka koşarım.”

Edis’ ten Gece Sürprizi…

“Halk Oyunlarıyla İlgiliydim”

Dansa ilgisinin çocuk yaşlarda başladığını söyleyen ünlü şarkıcı

“Küçüklüğümden beri dans hayatımın içerisinde, hip-hop dans yaptığım kadar halk oyunlarıyla da ilgiliydim okul zamanları… Hatta okulumuzun halk oyunlarıyla ekibiyle baş dansçı olarak Polonya’ya gitmiştim. Anamur, Karadeniz, Antep, Kafkas gibi pek çok yöreyi oynadım halk oyunlarında da. Hatta kas hafızası o kadar yer etmiş ki zaman zaman sahnede bazı figürler yaparken mesela Karadeniz yöresine kaydığımı hissediyorum.” dedi.

Edis’ten Çok Konuşulacak Özel Hayat İtirafı

Bir süredir hayatında biri olmadığı bilinen ünlü popçu İbrahim Selim’in “En son ilişkinden ne öğrendin?” sorusuna ise “En son ilişkim bana bir daha ilişki yaşamamayı öğretti.” yanıtı vererek stüdyoyu güldürse de ünlü popçu bu itirafıyla akıllarda soru işareti de bıraktı.

Edis Görgülü kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler