Ana SayfaKültür ve SanatMüzikEdis ‘Arıyorum’ İle Tüm Platformlarda Zirvede...

İlgili Postlar

Edis ‘Arıyorum’ İle Tüm Platformlarda Zirvede…

Başarılı pop yıldızı Edis’ in yeni single çalışması’ı olan ‘Arıyorum’ dinleyicisi ile buluştuğu ilk günden bu tarafa müzik listelerinde bir numara oldu. ‘Arıyorum’ yayınlandığı platformlarda önemli dinlenme rakamları elde etti ve zirvedeki yerini aldı. İşte Detayları…

Edis’ ten Gece Sürprizi…

Edis ‘Arıyorum’ İle Tüm Platformlarda Zirvede…

Söz ve bestesi sanatçı Emrah Karakuyu’ya ait olan ve düzenlemesini Ozan Çolakoğlu’nun gerçekleştirdiği şarkı ‘Arıyorum’, 5 günde YouTube’da 3 milyon kişi tarafından izlendi ve ‘Trendler/Müzik’ listesinde 1 numarada yerini aldı.

Spotify Edis Arıyorum Dinle   Youtube Edis Arıyorum Dinle

Edis Görgülü kimdir?

Tüm Listelerde 1 Numara…

Spotify pop kategorisinde açık ara en çok dinlenen ve birçok listede kapak olarak yer alan single parça, bu platformda da 5 günde 3 milyon kişi tarafından dinlenirken, ‘Arıyorum’ ayrıca Apple Music’te haftanın single’ı oldu; Top 100 ve Top 25:İstanbul listesinde birinci sıraya yerleşti. ‘Martılar’ ile Spotify’da bir günde en çok dinlenen Türkçe Pop şarkısı rekorunu kıran Gerek şarkıları, gerek kostümü ve klipleri ile hayranlarının kalbini çalmayı başaran ünlü sanatçı Edis’in ‘Arıyorum’ ile kendi rekorunu kırması bekleniyor.

Edis’den Alkışlanacak Hareket

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler