Ana SayfaÜnlülerEdis'den Alkışlanacak Hareket

İlgili Postlar

Edis’den Alkışlanacak Hareket

Edis’den alkışlanacak hareket geldi. Son dönemlerin en popüler şarkıcılarından Edis, dün Harbiye Açıkhava sahnesinde sahne aldı. Ülkemizin birçok noktasında yaşanan yangın felaketine de değinen Edis, konser gelirini Haluk Levent’in kurucusu olduğu AHBAP’a bağışlayacağını duyurdu. İşte Edis’in o açıklaması;

Haluk Levent Yangınlar İçin Helikopter Kiraladı

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Haluk Levent “Tarım ve Orman Bakanlığı yetkilileri ile görüştük. Ahbap Derneği olarak Kazakistan’dan geniş su deposu olan 1 helikopter kiralıyoruz. En az 5 gün kalacak. Marmaris bölgesine göndereceğimiz helikopter Orman Müdürlüğü ekipleri ile koordineli çalışacak. Umarım bir aksilik çıkmaz” dedi.

“Bakanlıklar da Kiralama Yaparlar Belediyeler de”

Açıklamasının ardından soru yağmuruna tutulan Haluk Levent helikopter kiralama konusunda da bilgi vererek şunları söyledi; “Bilgi açısından yazayım” Haluk Levent, sözlerine şöyle devam etti;

“Türkiye’de her şirket , bazı kurum , dernek ve şahıslar kamu yararına uçak , helikopter kiralaması yapabilir. Bakanlıklar da kiralama yaparlar. Belediyeler de. Bir anda binlerce yorum geldi şaşırdım.”

Haluk Levent, helikopter paylaşımının ardından kendilerini devlet ile kıyaslayan takipçilerine karşı da sessiz kalmadı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Haluk Levent “Devletin kanunları çerçevesinde. Devletin onay verdiği dernek ile. Devletin izin verdiği basit Helikopter kiralama işini paylaştık. Vay arkadaş. Devletle karşılaştırılıyoruz. Yapmayın , etmeyin! Devlet kurumları ile koordinasyonda olmasak bunu yapamazdık. Gerçekten üzülüyoruz” ifadelerini kullandı.

Haluk Levent Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler