Ana SayfaÜnlülerMusfata Sandal İbrahim Çelikkol'un Mesajını Aktardı

İlgili Postlar

Musfata Sandal İbrahim Çelikkol’un Mesajını Aktardı

Ülkemizin dört bir yanında devam eden orman yangınları hepimizin içini dağladı. Bu dönemde herkes yangın yerlerindeki ekiplere, gönüllülere ve yangınzedelere destek için güçlerini birleştirdi. Uzun süredir yangın alanında olan İbrahim Çelikkol’da yangın söndürme çalışmalarına katılan ünlü isimlerden. Bu dönemde sosyal medya hesabına çok bakamayan Çelikkol, Mustafa Sandal üzerinden mesaj gönderdi. Mustafa Sandal İbrahim Çelikkol’un mesajını paylaştı.

İbrahim Çelikkol Yangın Söndürme Çalışmalarına Gönüllü Oldu

Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol’da yangınla mücadelede yer alan ünlülerden biri olarak yangın alanına gönüllü olarak gitti. Son günlerde Türkiye’de meydana ardı ardına gelen ve çok büyük hasarlara sebep olan yangınla mücadele çalışmalarında halkın yanı sıra ünlülerden de pek çok destek geldi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, akşam saatlerinde yaptığı açıklamada yangının termik santrale çok yaklaştığını belirtmişti. Belediye başkanının termik santral açıklaması ile ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol’da Bodrum-Milas’taki yangın söndürme çalışmalarında yer aldı. Çelikkol ekipler ve gönüllülerle birlikte ciddi ve tehlikeli boyutlara ulaşan yangının Ören’deki termik santrale ulaşmaması için büyük bir çaba gösterdi. İbrahim Çelikkol’un yangınla mücadele görüntüleri kısa sürede internette en çok aranan görüntüler arasına girdi.

İbrahim Çelikkol kimdir?

Musfata Sandal İbrahim Çelikkol’un Mesajını Aktardı

Musfata Sandal İbrahim Çelikkol'un Mesajını Paylaştı
Musfata Sandal İbrahim Çelikkol’un Mesajını Paylaştı

Instagram hesabından Çelikkol’un sahadaki ekiple çekilen fotoğraflarını paylaşan Mustafa Sandal, oyuncudan gelen mesajı da aktardı. Paylaşımına “İbrahim ve Onur kardeşimden mesaj var” diyerek başlayan ünlü şarkıcı “Burada, yazılanları pek takip edemiyoruz ama Mustafa ağebeyimiz iyi dilek ve dualarınızı iletti. Dün akşamki dualarınız sayesinde Turgut’ta bir dağı kurtardık. Dualarınız için minnettarız. Şimdi biraz yorgun düştük ve soluklanmak için ara verdik. Allah razı olsun sizlerden. Biz ve dostlarımız tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Mustafa Sandal Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler