Ana SayfaÜnlülerZerrin Özer'e mahkeme şoku!

İlgili Postlar

Zerrin Özer’e mahkeme şoku!

Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda bakirelik ile ilgili söylediği sözler ile günlerce gündemde olan ünlü şarkıcı Zerrin Özer’e mahkeme şoku! Özer, 2007 yılında feshettiği sözleşme nedeni ile 126 bin TL’lik icra işlemi başlatan TMC Müzik ile mahkemelik. Detaylar haberimizde…

Zerrin Özer: Türk erkeklerinin yüzde 50’si biseksüel

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer, 2004 yılında yaptığı ve 2007 yılında feshettiği sözleşme nedeni ile, 2016 yılında 126 bin TL’lik icra işlemi başlatan TMC Müzik ile mahkemelik oldu.

Borcu olmadığının tespitini istedi

Konu ile ilgili İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvuran Zerrin Özer, borcunun olmadığının tespitine karar verilmesini talep etti.

Zerrin Özer kimdir?

Ahlaksızlık diz boyu

Zerrin Özer, geçtiğimiz günlerde veriği bir röportajda söylediği “Yani ben aşırı rahatlığı, saygısızlığı sevmiyorum. Şimdiki insanların modernlik anlayışını benimsemiyorum. Saygı, edep kalmadı artık. Türkiye’de son derece özgür hissediyorum. Çağ atlarken çoğu konuda Amerika’nın 100 sene gerisinde kaldık ama maşallah ahlaksızlık konusunda onlarla eşit ilerliyoruz. Ahlaksızlık diz boyu. Özgür olmak her istediğini istediğin gibi yapma hakkı tanımaz. Öyle şeyler duyuyorum ki aklımı oynatıyorum.” şeklinde ifadelere yer vermişti. Bu sözleri ile günlerce konuşulmuştu.

Zerrin Özer’in o röportajından bazı dikkat çeken kısımlar şu şekilde:

Ben aşka inanmıyorum ki… Menfaatsiz hiçbir ilişkiye inanmıyorum. Geçmişte güzel ilişkilerim oldu ama sonunda bana bunu dedirttiler.

Her an bir erkeği ayartabilirim. Akrep burcuyum. Flörtözüm. Ama flörtlerim uzun sürer ve ilişkiye dönüşür.

Şefkat ve sadakat. Bu zamanda bunlar yok artık. O duyguyu özlüyorum. Bir de zaten Türk erkeklerin yüzde 50’si biseksüel. Kızacaklar biliyorum ama gerçekleri söylüyorum. Bana hayat bunu gösterdi. Örf ve adetler o kadar baskın ki erkekler bunu itiraf edemiyorlar. Kim söyleyebilmiş ki Türkiye’de ‘Ben gay’im’ diye!

Bekaret içimde kalan bir ukde oldu. Belki tecavüze uğramasaydım bekarete böyle bir anlam yüklemeyecektim. Kız çocuğun olsaydı bakire olarak yetiştirirdim. Yani ben aşırı rahatlığı, saygısızlığı sevmiyorum. Şimdiki insanların modernlik anlayışını benimsemiyorum. Saygı, edep kalmadı artık.

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer, bu açıklamaları ile günlerce tartışılacak bir konunun fitilini ateşlemişti. Uzun süre de gündemde kalmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler