Ana SayfaÜnlülerNihat Doğan, Özgecan'ın babasıyla çekilmiş fotoğrafı hakkında açıklama yaptı!

İlgili Postlar

Nihat Doğan, Özgecan’ın babasıyla çekilmiş fotoğrafı hakkında açıklama yaptı!

Türkücü Nihat Doğan, Özgecan Aslan’ın babası Mehmet Aslan ile birlikte çekilmiş fotoğrafını paylaşması hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Doğan, sanatçı Onur Akay’ı aradı ve açıklama yaptı. Detaylar haberimizde…

Özgecan’ın babası Nihat Doğan hakkında her şeyi anlattı: Bizi sürekli taciz etti!

Nihat Doğan, Onur Akay’ı aradı

Vahşice öldürülen Özgecan Aslan’ın babası Mehmet Aslan ile birlikte çekilmiş fotoğraflarının olay yaratmasının ardından açıklama yaptı. Ses sanatçısı Onur Akay’ı telefonla arayan Doğan, konuya açıklık getirdi.

Nihat Doğan kimdir?

Konuyu gündeme getirenlere karşı yayınladım

Nihat Doğan’ın kendisini telefonla aradığını ifade eden Onur Akay, “Nihat Doğan, Instagram paylaşımlarım sonrası bugün beni telefonla aradı ve açıklama yaptı. Nihat, ‘Onur’cum, Özgecan Aslan’ın ailesi ile ilgili hiçbir sorunumuz yok ve çok iyi görüşüyoruz. Ben o fotoğrafı paylaşırken yeni olduğunu söylemedim. Fotoğrafta bana baktığınızda zaten eski olduğunu anlarsınız. Survivor’dan döndüğümde, Özgecan Aslan konusunu konuşanlara, gündeme getirenlere karşı yayınladım’ dedi.” şeklinde ifadeler kullandı.

Konu hakkında son açıklama yapan Özgecan’ın babası Mehmet Aslan olmuştu. Mehmet Aslan, Nihat Doğan hakkında yaptığı açıklamada; “Birileri Nihat Doğan’a akıl vermiş ” Git barış” diye… Her gün arıyordu, bizi sürekli taciz etti. Bu haftalarca sürdü. Biz de sonunda ısrarlara dayanamayıp kabul ettik. Çünkü bizim ağzımızda, gönlümüzde barış ve kardeşlik var. Ama kendi kavgasında bizi kullanması bizi üzdü. Bu yüzden sosyal medya hesabımda ” Nihat Doğan’ın adımızı insanlığımızı ve nezaketimizi kullandığı için şahsiyetsizliğini ve karaktersizliğini bir kez daha ortaya koymuş ve bizleri de kendisini ve annesini kabul ettiğimiz için pişman etmiştir. Kendisini kınıyorum” yazdım. Kendisi ile görüşmeyi kabul ettiğimiz için pişmanız, hata etmişiz. O fotoğraf özeldi. Çekildiğini biliyordum ama izinsiz paylaşması onun karakterini ortaya koydu. Biz kendi halinde insanlarız, kişisel saçma kavgalarına bizi neden alet ediyor! Doğan’a dava açacağım yönünde çıkan haberler doğru değil. Böyle şeylerle uğraşamayız.” şeklinde konuşmuştu.

Nihat Doğan, Özgecan Aslan’ın vahşice öldürülmesinin ardından “Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın.” şeklinde bir tweet atarak herkesin tepkisini çekmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler