Ana SayfaÜnlülerSelami Şahin'in kızı, oyuncu Kemal Uçar ile yakalandı!

İlgili Postlar

Selami Şahin’in kızı, oyuncu Kemal Uçar ile yakalandı!

Selami Şahin’in kızı İrem Şahin, sabaha karşı ünlü oyuncu Kemal Uçar ile birlikte yakalandı. İrem Şahin’in kullandığı araçla ilerlerken polis kontrolüne takılan ikili, patlayan flaşlar ile neye uğradığını şaşırdı. İrem Şahin, yanında oturan Kemal Uçar’ı neyi olarak ifade edeceğini şaşırdı. İşte detaylar…

İrem Şahin ve Kemal Uçar birlikte görüntülendi

Usta sanatçı Selami Şahin’in kızı İrem Şahin, dün sabaha saat 04:00 sularında aracı ile ilerlerken Zincirlikuyu’da polis çevirmesine takıldı. Yanında, ünlü oyuncu Kemal Uçar da vardı. İrem Şahin’in kullandığı aracın sağ koltuğunda oturan Kemal Uçar’ın dikkat çekmesi ile basın mensuplarının flaşlarının patlaması bir oldu. Bir anda neye uğradıklarını şaşıran ikili, bu durumdan pek de hoşnut olmadı. Hatta, İrem Şahin bayağı sinirlendi.

Selami Şahin kimdir?

Kemal Uçar neyi oluyor?

Polis kontrolünden geçen İrem Şahin, muhabirlerin Kemal Uçar ile ilgili sorduğu sorulara karşın “O benim abim” diye yanıt verdi. Ancak, muhabirlerin “Sizi Etiler’deki çorbacıda gördük” demesine, “Abim değil. Abimin arkadaşı olduğu için abim dedim size.” şeklinde karşılık verdi. İrem Şahin’in sözleri kafa karıştırdı.

Tartışma yaşandı

İrem Şahin, Kemal Uçar ile birlikte kontrol noktasından ayrıldıktan sonra tartışmaya başladı. İrem Şahin, Zincirlikuyu metrobüs durağında aracını kenara çekip telefon konuşması yaptı. Kemal Uçar’ın tavırlarından rahatsız olan İrem Şahin, Uçar’ı durakta indirmek istedi. Ancak, muhabirleri fark edince hemen vazgeçti ve gaza basıp ilerledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler