Ana SayfaÜnlülerCinsiyet değiştirerek kadın olan Selin Ciğerci, kendisini aldatan ünlü futbolcuyla evleniyor!

İlgili Postlar

Cinsiyet değiştirerek kadın olan Selin Ciğerci, kendisini aldatan ünlü futbolcuyla evleniyor!

Cinsiyet değiştirerek kadın olan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, kendisini aldattığı için ayrıldığı futbolcu sevgilisini affetti. Selin Ciğerci, şimdi evlilik hazırlıkları yapıyor. Detaylar haberimizde…

Cinsiyet değiştiren Selin Ciğerci’yi aldatan futbolcu sevgilisi,kendini affettirmek için her şeyi yapıyor!

Selin Ciğerci Gökhan Çıra’yı affetti

Cinsiyet değiştirme ameliyatı ile yaşamını kadın olarak sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, evlilik hazırlıkları yaptığı ve evleneceklerini duyurduğu sırada kendisini aldatan ünlü futbolcu Gökhan Çıra’yı affetti.

Selin Ciğerci kimdir?

Ayrılığa fazla dayanamadı

Son olarak, aldatıldığı gerekçesi ile sevgilisi Gökhan Çıra’dan ayrıldığını duyuran Selin Ciğerci, “Evet Gökhan’la ayrıldık. Çünkü aldatıldım. 2018’de erkek yüzü görmek istemiyorum.” şeklinde konuşmuştu. Ancak, 2018’in henüz yarısına bile gelmeden kararından vazgeçti.

Zamanı gelmedi mi artık?

Sevgilisi Gökhan Öıra’yı affettiğini ve evlenmek üzere olduklarını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile duyuran Selin Ciğerci, paylaşımında “My husband 15 Nisan Ordu yolcusuyuz, zamanı gelmedi mi artık. Güzel bakan bütün gözler her zaman mutluluğu hak eder öyle bakın olur mu, HER ZAMAN.” şeklinde ifadelere yer verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler