Ana SayfaDizilerYüzyıllık Mucize 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Harika Kemal'e Yaşama Sevinci Veriyor!

İlgili Postlar

Yüzyıllık Mucize 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Harika Kemal’e Yaşama Sevinci Veriyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Yüzyıllık Mucize, 3. yeni bölümüyle 6 nisan perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Harika, birini öptüğünü nişanlısına itiraf ediyor. Süreyya, Harika’yı bu kadar etkileyen adamla tanışmak istiyor. Kemal, bu sefer aşkına sahip çıkmak istiyor ve eline çiçeğini alıp Harika’nın kapısını çalıyor. Süreyya, Kemal’i karşısında görünce ne yapacak? Yüzyıllık Mucize 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Harika Kemal’e, yaşama sevinci veriyor.

Harika Kemal’e Yaşama Sevinci Veriyor!

Yüzyıllık Mucize 3. bölüm 2. fragmanında; Süreyya, Harika’yı dinleyip onun kalbinin sesini dinlemesini istiyor. Kemal ile Süreyya, birlikte vakit geçirmeye başlıyor. Kemal, çiçeğini alıp Harika’nın evine gidiyor. Süreyya ile Kemal, yıllar sonra ilk kez tekrar göz göze geliyor. Tabi, aslında onun Eşref olduğunu bilmeden…

İşte Yüzyıllık Mucize 3. bölüm 2. fragmanı…

YÜZYILLIK MUCİZE 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Harika ile uçaktan inen Kemal, onun peşinden gider. Bu sırada Süreyya, Kemal’i fark eder. Eşref’i gördüğünü zanneden Süreyya, peşinden gitse de ona yetişemez. 20 yıl sonra İstanbul’a dönen Kemal’i, Turgut karşılar. Turgut’a Harika’nın nişanlı olduğunu söyleyen Kemal, kaderde bir rastlaşma varsa er ya da geç gerçekleşeceğini söyler.

Turgut’la dertleşen Kemal, tüm geçmişinin saklı olduğu sandığı açmalarını ve şehit askerlerin mektuplarını sahiplerine ulaştırması gerektiğini vurgular. Cem’in annesinin getirdiği gelinlikleri deneyen ancak beğenemeyen Harika, Kemal’in kendisine bıraktığı notu bulur.

Bu sırada sandığı bıraktığı emanetçiye giden Kemal, yıllar önce Süreyya’ya aldığı bilekliği görür ve satın alır. Ardından onu arayan ve hikayeyi dinlemek isteyen Harika, onunla buluşur. Aldığı bilekliği Harika’ya hediye eden Kemal, Cem’in de yanlarına gelmesini teklif eder.

Eve gelince halası Süreyya ile dertleşen Harika, ona evleneceği insanı nasıl seçtiğini sorar. Halasının öğütlerini dinleyen Harika, romanını yazarken Kemal’i düşününce bilgisayarı kapatır. Sabah yayın evi ile toplantısı kötü geçen ve Kemal ile buluşan Harika, içinde aşk olan bir roman yazması gerektiğini söyler.

Karakterin hayatındaki kadınları yarı yolda bıraktığını gerçekten aşık olması gerektiğini söyleyen Harika, ona ihtiyacı olduğunu söyler. Romanı halası için yazmak istediğini ifade eden Harika, onun yardım edeceğini duyunca mutlu olur.

Bu sırada Kemal de yıllar önce kendisiyle ilgili olan gazete haberini Harika’ya gösterir. Aynı anlarda sandığın anahtarını almak için Turgut’u Yorgo’ya yollayan Kemal, onun öldüğünü öğrenir.

Turgut’u yönlendirerek anahtarı bulmasını sağlayan Kemal, Harika’ya, hikaye için daha fazla yardımcı olamayacağını söyler. “Bu hikayeyi böyle yarım bırakamazsın” diyen Harika da onu öper.

Kemal, gizlice konağın gizli odasına girip sandığı bulur. Ancak içindekilerin olmadığını fark eder. Gizli geçitten dışarı çıktığı sırada ise, Harika ve ailesini fotoğraf çekinirken görür. Süreyya’yı da görüp tanıyan Kemal, neler olduğunu anlamaya çalışırken Müzeyyen onu görür. Müzeyyen, Süreyya’ya yanına çağırıp Eşref’in geldiğini söyler.

Yüzyıllık Mucize 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kemal Harika’nın Ailesiyle Tanışmaya Gidiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler