Ana SayfaDizilerGelsin Hayat Bildiği Gibi 34. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Büyük Sır Açığa...

İlgili Postlar

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 34. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Büyük Sır Açığa Çıkacak Mı?

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 34. yeni bölümüyle 6 nisan perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Derya, nikah masasında büyük bir hayal kırıklığına uğruyor. Bu duruma ablası yüzünden düştüğünden habersiz büyük bir üzüntüye boğuluyor. Mert Kıvanç’tan hesap sormaya gittiğinde ondan annesinin yaşadığını öğreniyor. Servet, Taylan komiserin ölüm emrini veriyor. Sadi, Taylan’ın karşısına Yörük olarak çıkıyor. Taylan Sadi’nin Yörük olduğunu öğrenince çok şaşırıyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 34. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Büyük sır açığa çıkacak mı?

Büyük Sır Açığa Çıkacak Mı?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 34. bölüm 2. fragmanında; Sadi Songül’ün, bir çocuğu olursa ne kadar şanslı bir annesi olacağını söylüyor. Öte yandan Songül, Taylan’a ulaşamayıp onun için endişeleniyor. Araz ise, Aylin’i kötü yollara sevk ediyor. Onun şartlı tahliyesi olduğunu bildiği halde onunla birlikte bir eve hırsızlık yapmak için giriyor. Kıvanç, Mert’in babasının Sadi olduğundan şüpheleniyor.

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 34. bölüm 2. fragmanı…

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 33. BÖLÜM ÖZETİ!

Sadi, Songül’den saklamak zorunda olduğu gizli göreve sadık kalmak için elinden geleni yaparken organize şube Servet’e ulaşmak için lakabı dışında ellerinde hiçbir delilleri olmayan Yörük’ü bulmaya çalışır. Songül, ilk baskında onları elinden kaçırır.

Servet, hem Sadi’yle gizli ortaklığına devam eder. Hem de Songül’ün öldürülmesi için Ankara mafyasıyla iş birliği yapar. Songül’ü öldürmek için yapılan saldırıda Melike ağır yaralanır. Songül, kendisinin öldürülmek istediğini bunu Servet’in yaptırdığını anlar.

Sadi, saldırıyı yapan adamları bulup tam onların kimden emir aldığını öğreneceği sırada adamlar vurulur. Kıvanç, Derya’ya Cerrahlığı bırakmaya karar verdiğini söyleyip ona tekrar evlenme teklifi eder. Derya da, onun evlenme teklifini kabul eder.

Songül, Derya’nın kına gecesine gider. Kına gecesinde Meltem ile takışmaya devam eder. Taylan, bir ihbar alır ve Songül ile birlikte ihbar yerine Servet’i ve gizli ortağını bulmak için gider. Sadi, Songül’ün geldiğini görünce baş savcıdan yardım istiyor. Songül Sadi’yi görür.

Savcının Songül’ü aramasıyla Sadi’den şüphelenmez. Mert Derya’nın Kıvanç’la evlenmesini istemez. Sadi onunla konuşup düğüne gitmeye ikna eder. Düğünden önce Derya’nın ablası Kıvanç’a, Mert’in Derya’nın kardeşi değil oğlu olduğunu söyler. Derya nikah masasında ‘evet’ dedikten sonra sıra Kıvanç’a gelir. Kıvanç, çok düşündükten sonra ‘hayır’ deyip nikah salonunu terk eder.

Gelsin Hayat Bildği Gibi 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sadi Taylan’ı Servet’in Elinden Kurtaracak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler