Ana SayfaDizilerGelsin Hayat Bildği Gibi 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sadi Taylan'ı Servet'in...

İlgili Postlar

Gelsin Hayat Bildği Gibi 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sadi Taylan’ı Servet’in Elinden Kurtaracak Mı?

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 33. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sadi, Songül’den saklamak zorunda olduğu gizli göreve sadık kalmak için elinden geleni yaparken organize şube Servet’e ulaşmak için lakabı dışında ellerinde hiçbir delilleri olmayan Yörük’ü bulmaya çalışıyor. Baskında Songül, Sadi’yle karşı karşıya geliyor. Derya, Kıvanç’la nikah masasına oturuyor. Ancak Kıvanç, nikah masasında Derya’yla evlenmekten vazgeçiyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 34. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sadi Taylan’ı, Servet’in elinden kurtaracak mı?

Sadi Taylan’ı Servet’in Elinden Kurtaracak Mı?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 34. bölüm 1. fragmanında; Derya, nikah masasında büyük bir hayal kırıklığına uğruyor. Bu duruma ablası yüzünden düştüğünden habersiz büyük bir üzüntüye boğuluyor. Mert Kıvanç’tan hesap sormaya gittiğinde ondan annesinin yaşadığını öğreniyor. Servet, Taylan komiserin ölüm emrini veriyor. Sadi, Taylan’ın karşısına Yörük olarak çıkıyor. Taylan Sadi’nin Yörük olduğunu öğrenince çok şaşırıyor.

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 34. bölüm 1. fragmanı…

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 33. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sadi, Songül’den saklamak zorunda olduğu gizli göreve sadık kalmak için elinden geleni yaparken organize şube Servet’e ulaşmak için lakabı dışında ellerinde hiçbir delilleri olmayan Yörük’ü bulmaya çalışıyor. Songül, ilk baskında onları elinden kaçırıyor.

Servet, hem Sadi’yle gizli ortaklığına devam ediyor. Hem de Songül’ün öldürülmesi için Ankara mafyasıyla iş birliği yapıyor. Songül’ü öldürmek için yapılan saldırıda Melike ağır yaralanıyor. Songül, kendisinin öldürülmek istediğini bunu Servet’in yaptırdığını anlıyor.

Sadi, saldırıyı yapan adamları bulup tam onların kimden emir aldığını öğreneceği sırada adamlar vuruluyor. Kıvanç, Derya’ya Cerrahlığı bırakmaya karar verdiğini söyleyip ona tekrar evlenme teklifi ediyor. Derya da kabul ediyor.

Songül, Derya’nın kına gecesine gidiyor. Kına gecesinde Meltem ile takışmaya devam ediyor. Taylan, bir ihbar alıyor ve Songül ile birlikte ihbar yerine Servet’i ve gizli ortağını bulmak için gidiyor. Sadi, Songül’ün geldiğini görünce baş savcıdan yardım istiyor. Songül Sadi’yi görüyor.

Savcının Songül’ü aramasıyla Sadi’den şüphelenmiyor. Mert Derya’nın Kıvanç’la evlenmesini istemiyor. Sadi onunla konuşup düğüne gitmeye ikna ediyor. Düğünden önce Derya’nın ablası Kıvanç’a, Mert’in Derya’nın kardeşi değil oğlu olduğunu söylüyor. Derya nikah masasında ‘evet’ dedikten sonra sıra Kıvanç’a geliyor. Kıvanç, çok düşündükten sonra ‘hayır’ deyip nikah salonunu terk ediyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 33. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sadi Gizli Görevi Sırasında Songül’e Yakalanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler