Ana SayfaDizilerGelsin Hayat Bildiği Gibi 33. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sadi Gizli Görevi...

İlgili Postlar

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 33. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sadi Gizli Görevi Sırasında Songül’e Yakalanıyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 33. yeni bölümüyle 30 mart perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Derya Kıvanç ile nikah masasına oturuyor. Songül ile Sadi onların nikahına katılıyor. Öte yandan Derya’nın ablası Mert’e, gerçekleri anlatmak istiyor. Nikahtan önce Kıvanç’a da Derya’nın sakladığı büyük sırrını söylüyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 33. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sadi, gizli görevi sırasında Songül’e yakalanıyor.

Sadi Gizli Görevi Sırasında Songül’e Yakalanıyor!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 33. bölüm 2. fragmanında; Songül’e kurulan pusuda Melike vuruluyor. Songül, asıl hedefin kendisi olduğunu anlıyor. Sadi, Servet’le yaptığı iş birliğinde baş savcı ile birlikte hareket etmeye devam ediyor. Songül ise, Yörük isimli Servet’in yeni ortağını bulmak için uğraşıyor ve sevkıyat günü yapıyor. Sadi Songül’e yakalanıyor.

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 33. bölüm 2. fragmanı…

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 32. Bölüm Özeti!

Sadi Servet’le hiç beklemediği bir yerde karşılaşıyor. Başında olduğu masada uzlaşmayı sağlamaya çalışırken Servet’e karşı kendini tutmaya çalışıyor. Songül’ün Sadi’yle yaptıkları planın Sadi tarafından sürprize dönüşmesi eğlenceli anlar geçirmelerini sağlasa da Sadi’nin Songül’ü korumak için aldığı bir görevi ondan saklamak zorunda kalması işleri karıştırıyor.

Mert, Aylin ile Araz arasındaki gizli ilişkiyi öğreniyor. Bu durumu Aylin’in yüzüne vuruyor. Araz ise, artık bu ilişkiyi saklamak istemiyor. Can, ailesinin düştüğü maddi zorluklara destek olmadığı için çok sevdiği motosikletini satıyor. Ancak, aldığı paraların sahte olduğunu öğrenince büyük bir yıkım yaşıyor.

Sadi, Songül’le ilk kez sinemaya gidiyor. Sinemayı kapatan Sadi, Songül’e büyük bir sürpriz hazırlıyor. Bu arada Songül bir türlü Yaver’in sevgilisinin kim olduğunu öğrenemiyor. Derya, Kıvanç’ın kullandığı ilaçları öğreniyor. Öğrendikten sonra ona büyük bir tepki gösteriyor. Kıvanç, o ilaçları kullanırsa mesleğini yapamamaktan korktuğunu Derya’ya itiraf ediyor.

Servet yapacağı kaçakçılık için güvenilir bir isimle anlaşıyor. Yörük lakaplı bu kişi aynı zamanda organize ekibinin de muhbirler sayesinde haber aldığı ve bulmaya çalıştığı bir kişidir. Sevkiyat sırasında organizenin yaptığı baskında Servet’in yanında olan Yörük ekipler tarafından yakalanma tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor. Songül, Servet’in yeni ortağı aradığı Yörük’ün Sadi olduğunu öğrenecek mi?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derya’nın Nikah Töreni Olaylı Mı Bitecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler