Ana SayfaDizilerYüzyıllık Mucize 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Süreyya Yıllar Sonra Eşref'i Görüyor!

İlgili Postlar

Yüzyıllık Mucize 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Süreyya Yıllar Sonra Eşref’i Görüyor!

Star Tv’nin yeni dizisi Yüzyıllık Mucize, 2. yeni bölümüyle 30 mart perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Harika, nişanlısıyla barışıp evlilik hazırlıklarına başlıyor. Süreyya ise, eski eşini hava limanında görmüş gibi oluyor. Bu arada Turgut, Ali Tahir’in onun sırrını öğrenen birileri olduğunu öğreniyor. Harika’ya aşık olan Ali Tahir, onu geriden geriye izliyor. Ama Ali Tahir’i tanıyan biri ortaya çıkıyor. Yüzyıllık Mucize 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Süreyya, yıllar sonra Eşref’i görüyor.

Süreyya Yıllar Sonra Eşref’i Görüyor!

Yüzyıllık Mucize 2. bölüm 2. fragmanında; Hava limanında Süreyya Eşref’i görüyor. Onu gördükten sonra hayatı alt üst olan Süreyya, o büyük aşkını yeğeni Harika’ya anlatıyor. Ali Tahir ise, Harika’yla buluşup ona o hikaye için artık yardımcı olamayacağını söylüyor. Harika ise, bu hikayeyi böyle yarım bırakamayacağını söyleyip Ali Tahir’i yani yeni ismiyle Mehmet’i öpüyor.

İşte Yüzyıllık Mucize 2. bölüm 2. fragmanı…

YÜZYILLIK MUCİZE 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Ali Tahir, Sakarya Cephesi’nde savaşırken şehit düşüyor. Tam defnedilmek üzereyken yaşanan bir mucize ona yeniden hayat veriyor. Ancak bu mucize Ali Tahir’in hiç yaş almamasına neden oluyor. 130 yıllık yaşamına çok şey sığdıran Ali Tahir için hayatına devam etmek daha da zorlaşıyor.

En sevdiklerini kaybeden Ali Tahir, başka kimliklerle hayatına devam ettirmek zorunda kalıyor. Ali Tahir’in son ismiyle Kemal’in sırrını bilen tek kişi ise çocukluğundan beri tanıdığı Turgut oluyor. Asıl mesleği avukatlık olan ama yazmaya heves duyan ve ilk romanını yazmak için uğraşan Harika ise halası Süreyya tarafından büyütülüyor.

Halaları, kardeşi ve kuzenleriyle birlikte 8 kadın aynı evde yaşamaya devam eden Harika, evden roman yazmak için ayrılıyor. Yakında düğünü olacak Harika, bu hayalini gerçekleştirmek için sakin bir yere gidiyor.

Harika ile Ali Tahir, yeni adı Kemal’le karşılaşıyor. Harika’nın iyi bir hikaye bulmaya, Kemal’in de yükünden kurtulup hikayesini anlatmaya ihtiyacı vardır. Kemal Harika’yı, zor durumdayken kurtarıyor. Fırtına çıkınca onun bir kitap yazmak istediğini öğreniyor ve ona yaşlanmayan adamın hikayesini anlatmaya başlıyor.

Kemal, Harika’dan hoşlanmaya başlıyor. Ama onun ikinci eşi Süreyya’nın yeğeni olduğunu bilmeden. Harika, İstanbul’a tekrar dönüyor. Uçakta Kemal’la tekrar karşılaşıyor. Hava limanında Süreyya yeğenini karşılamaya geliyor. Nişanlısıyla da arası düzelen Harika, hava alanında zor durumlarında yanında olan Kemal’i arıyor.

Süreyya, Kemal’i görecek mi? Kemal, eski karısı Süreyya’nın yeğeninin Harika olduğunu öğrenecek mi?

Yüzyıllık Mucize 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Tahir Peşinde Birileri Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler