Ana SayfaDizilerYüzyıllık Mucize 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Tahir Peşinde Birileri Olduğunu...

İlgili Postlar

Yüzyıllık Mucize 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Tahir Peşinde Birileri Olduğunu Öğreniyor!

Star Tv’nin yeni dizisi Yüzyıllık Mucize, ilk bölümüyle ekranlarıyla buluştu. Dizi ilk bölümüyle büyük beğeni topladı. Yüzyıllık Mucize dizisinin ilk bölümünde; Ali Tahir’in Sakarya cephesinde savaşında şehit düşüyor. Ancak sonradan bir mucize olup hayata tekrar dönüyor. Ali Tahir, hayata dönüyor dönmesine de hiç yaşlanmıyor. Artık 130 yaşına gelen ali Tahir intihar etmeyi düşünürken Harika isminde yazar olmak isteyen bir kızla tanışıyor ve ondan hoşlanıyor. Yüzyıllık Mucize 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ali Tahir peşinde birileri olduğunu öğreniyor. Ali Tahir’in sırrını kimler öğrendi?

Ali Tahir Peşinde Birileri Olduğunu Öğreniyor!

Yüzyıllık Mucize 2. bölüm 1. fragmanında; Harika, nişanlısıyla barışıp evlilik hazırlıklarına başlıyor. Süreyya ise, eski eşini hava limanında görmüş gibi oluyor. Bu arada Turgut, Ali Tahir’in onun sırrını öğrenen birileri olduğunu öğreniyor. Harika’ya aşık olan Ali Tahir, onu geriden geriye izliyor. Ama Ali Tahir’i tanıyan biri ortaya çıkıyor.

İşte Yüzyıllık Mucize 2. bölüm 1. fragmanı…

YÜZYILLIK MUCİZE 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ali Tahir, Sakarya Cephesi’nde savaşırken şehit düşüyor. Tam defnedilmek üzereyken yaşanan bir mucize ona yeniden hayat veriyor. Ancak bu mucize Ali Tahir’in hiç yaş almamasına neden oluyor. 130 yıllık yaşamına çok şey sığdıran Ali Tahir için hayatına devam etmek daha da zorlaşıyor.

En sevdiklerini kaybeden Ali Tahir, başka kimliklerle hayatına devam ettirmek zorunda kalıyor. Ali Tahir’in son ismiyle Kemal’in sırrını bilen tek kişi ise çocukluğundan beri tanıdığı Turgut oluyor. Asıl mesleği avukatlık olan ama yazmaya heves duyan ve ilk romanını yazmak için uğraşan Harika ise halası Süreyya tarafından büyütülüyor.

Halaları, kardeşi ve kuzenleriyle birlikte 8 kadın aynı evde yaşamaya devam eden Harika, evden roman yazmak için ayrılıyor. Yakında düğünü olacak Harika, bu hayalini gerçekleştirmek için sakin bir yere gidiyor.

Harika ile Ali Tahir, yeni adı Kemal’le karşılaşıyor. Harika’nın iyi bir hikaye bulmaya, Kemal’in de yükünden kurtulup hikayesini anlatmaya ihtiyacı vardır. Kemal Harika’yı, zor durumdayken kurtarıyor. Fırtına çıkınca onun bir kitap yazmak istediğini öğreniyor ve ona yaşlanmayan adamın hikayesini anlatmaya başlıyor.

Kemal, Harika’dan hoşlanmaya başlıyor. Ama onun ikinci eşi Süreyya’nın yeğeni olduğunu bilmeden. Harika, İstanbul’a tekrar dönüyor. Uçakta Kemal’la tekrar karşılaşıyor. Hava limanında Süreyya yeğenini karşılamaya geliyor. Nişanlısıyla da arası düzelen Harika, hava alanında zor durumlarında yanında olan Kemal’i arıyor.

Süreyya, Kemal’i görecek mi? Kemal, eski karısı Süreyya’nın yeğeninin Harika olduğunu öğrenecek mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler