Ana SayfaDizilerEgo 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sibel Nikah Masasında Hayatının Şokunu Yaşıyor!

İlgili Postlar

Ego 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sibel Nikah Masasında Hayatının Şokunu Yaşıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Ego, 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Erhan, Elif’in hamile olduğunu öğreniyor. Hemen Elif’in yanına koşuyor. Elif ise, bebeğin ondan değil Tuncay’dan olduğunu söylüyor. Erhan, Sibel’e zorlukla ulaşıp onunla evlenmeyi kabul ettiğini söylüyor. İkilinin düğününe Elif’te Tuncay’la gidip nikahtan önce Erhan’a bebeğin ondan olduğunu planladığını söylüyor. Sibel ise, onların konuşmalarını duyuyor. Ego 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sibel nikah masasında hayatının şokunu yaşıyor.

Sibel Nikah Masasında Hayatının Şokunu Yaşıyor!

Ego dizisinin 7. bölüm 1. fragmanında; Elif Sibel’e, Erhan’dan hamile olduğunu söyleyip onu nikah masasında ne yapacağını izleyeceğini söylüyor. Nikah masasında Sibel, Erhan’la evlenmeyi kabul edecek mi? Erhan, bu durumu öğrenecek mi? Büyük bir merakla dizinin yeni bölümü bekleniyor.

İşte Ego 7. bölüm 1. fragmanı…

EGO DİZİSİNİN 6. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Elif, Tuncay’la bir anlaşma yapıyor. Eğer, kendisine yardım ederse o boşanır boşanmaz onunla evlenmeyi kabul edeceğini söylüyor. Tuncay, Erhan’ın yanına gidip ona Elif’in hamile olduğunu söylüyor. Erhan, soluğu Elif’in yanında alıyor. Ona hamile olduğunu öğrendiğini söylüyor.

Elif ise, hamile olduğunun doğru olduğunu ancak, bebeğin ondan değil Tuncay’dan olduğunu söylüyor. Erhan, Elif’in söylediklerine inanmak istemiyor. Ama onun kararlı konuşması karşısında arkasını dönüp gidiyor. Sibel ise, Erhan’ın Elif’e koşup gitmesi karşısına onun telefonlarına cevap vermiyor.

Bu arada Esin Şükran’a, Tahir’in görüntülerini gönderiyor. Şükran, görüntüleri görür görmez Tahir’i evden kovuyor. Şükran, şirketin yarısı kendisinin olduğu için Sibel’i tekrar işe alıyor. Sibel, işe başlar başlamaz babasına Esin’in intikam peşinde olduğunu anlatıyor. Ama Tahir ona inanmak istemiyor.

Esin’le birlikte otel odasında yaşamaya devam ediyor. Esin ise, aileden intikam almak için çoktan kolları sıvıyor. Erhan, bir şekilde Sibel’e ulaşıp onunla konuşuyor ve onunla evlenmekte kararlı olduğunu söylüyor.

Sibel Erhan’dan evine taşınmasını istiyor. Erhan ise, evlilik öncesi çok sayfalı bir evlilik sözleşmesiyle karşılaşıyor. Sibel’e bunu kabul etmeyeceğini söylüyor. Elif’in babası kızını görmek için iş yerine gittiğinde onun Tuncay’la konuşmasına şahit oluyor ve kızının hamile olduğunu öğreniyor.

Elif, artık babası tarafından ret edilmiş bir evlat durumuna düşüyor. Tuncay, bunu öğrenir öğrenmez hemen çiçek alıp Elif’i babasından istemeye gidiyor. Tuncay, beklediği gibi karşılanmıyor. Sibel ile Erhan’ın düğün hazırlıkları bitiyor. Elif Tuncay’dan, düğüne kendisininde gitmek istediğini söylüyor.

Düğünde Tuncay’a, Erhan’a nikahtan önce ondan hamile olduğunu itiraf etmek istediğini söylüyor. O sırada onların konuşmasını Sibel duyuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler