Ana SayfaDizilerAile 4. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Aslan Ati'ye Meydan Okuyor!

İlgili Postlar

Aile 4. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Aslan Ati’ye Meydan Okuyor!

Show Tv’nin yeni dizisi Aile, 4. yeni bölümüyle 28 mart salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Devin, Aslan’la evlenmeyi onun soy adını taşımamak şartıyla kabul ediyor. Bunu Hülya, son anda öğrenip Aslan’ı bu evlilikten döndürmek için elinden geleni yapıyor. Ona, Cihan’ın Devin’in kliğine girerken çektirdiği fotoğrafları ona gösterip bu evliliği başlamadan bitirmek istiyor. Düğün esnasında olan silahlı saldırı ortalığı karıştırıyor. Aile dizisinin 4. bölüm 1. ön izlemesi yayınlandı. Aslan kendisini uyarmaya gelen Ati’ye meydan okuyor.

Aslan Ati’ye Meydan Okuyor!

Aile dizisinin 4. bölüm 1. ön izlemesinde; Ati, Aslan’ın yanına gidip ondan amcasını kendisinden uzaklaştırmasını istiyor. Aslan ise, onun bu isteği karşısında ona meydan okuyup ne yapmak isterse yapabileceğini anlatmaya çalışıp ona meydan okuyor.

İşte Aile 4. bölüm 1. ön izleme…

AİLE 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Devin’in evlenme teklifinden sonra Aslan ve Devin, birbirlerini daha yakından tanımaya karar veriyor. Hülya hanım Devin ile Aslan’ın evlenme kararı aldığını duyar duymaz hemen bir evlilik sözleşmesi hazırlayıp oğluna veriyor. Aslan ise, o evlilik sözleşmesini kabul etmiyor ve kendisi Devin’i ailesinden korumak için tekrar bir evlilik sözleşmesi hazırlatıyor.

Devin, Aslan’ı arkadaşlarıyla tanıştırmak istiyor. Arkadaşlarıyla çıktıkları gece kulüpte Aslan eniştesini başka bir kadınla görüyor. Sinirlerine hakim olamayan Aslan, eniştesini çok fena bir şekilde dövüyor. Devin, onun o halini görünce büyük bir şok yaşıyor. Yaşananlar, Aslan ve Devin’in ilişkilerini sorgulamalarına neden olsa da ikisi de birbirine karşı koyamıyor.

Belgesel projesi için Ati’nin İbo’yla anlaştığını öğrenen Aslan, ikilinin ortaklığını bozmak için harekete geçerken bu durum bir savaşın fitilini ateşliyor. Hülya’nın gizli yönlendirmesi ile Devin, kliniğinde beklenmedik bir ziyaretçiyi ağırlıyor.
Cihan. Bu ziyaretin sebebi Devin’i büyük bir kararın eşiğinde bırakıyor. Cihan’ın bir psikoloğa ihtiyacı vardır.

Devin Aslan’ın hazırlattığı evlilik sözleşmesini tesadüfen görüyor. Sözleşmenin içinde yazanları okuyan Devin büyük tepki gösteriyor. Aslan bir türlü o sözleşmeyi onu ailesinden korumak için hazırlattığını onu bir türlü inandıramıyor. Devin Aslan’ın evini terk ediyor.

Aile 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Devin İle Aslan’ın Düğünü Olaylı Bitiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler