Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 43. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Somer Annesine Destek...

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 43. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Somer Annesine Destek Olduğu İçin Türkan’a Teşekkür Ediyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 43. yeni bölümüyle 28 mart salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Türkan ile Somer, aralarındaki buzları eritip yeniden birlikte olmak için çabalarken bu kez karşılarına Nesrin engeli çıkıyor. Türkan’ın eline boşanma davası ile ilgili mahkeme celbi ulaşınca Somer mahkemeye gitmek istemediğini ve boşanmak istemediğini söylüyor. Ancak Nesrin Somer’e Türkan’dan boşanması için baskı yapıyor. Rüçhan ise Türkan’ın kolundan tutarak Somer’den boşanmasını engellemeye çalışıyor. Türkan’ın kararının ne olacağı merak ediliyor. Üç Kız Kardeş 43. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. Somer, annesine destek olduğu için Türkan’a teşekkür ediyor.

Somer Annesine Destek Olduğu İçin Türkan’a Teşekkür Ediyor!

Üç Kız Kardeş 43. bölüm 1. ön izlemesinde; Somer, Türkan’a, Rüçhan’a destek olduğu için teşekkür ediyor! Değişen durumlar Rüçhan’ı alışık olmadığı bir hayata itiyor. Ancak ona destek elini Türkan uzatıyor. Somer de Türkan’a bu durumla alakalı içini döküyor. Türkan’la Somer, evliliklerine devam edecek mi? Türkan, Somer’le evlerine geri dönecek mi? İzleyicilerin merak ettiği bu sorular dizinin yeni bölümünde cevap bulacak.

İşte Üç Kız Kardeş 43. bölüm 1. ön izleme…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 42. BÖLÜM ÖZETİ!

Somer, Türkan’ın hamile olduğunu öğrenmesiyle onun yanında olmak istiyor. Türkan iste, restoranda çalışmaya devam ediyor. Rüçhan, Türkan’ın yanına gelip onu aşağılıyor ve onun bu şekilde hayatına devam etmesini istemediğini bildiğini, ama oğlunun da onunla asla birlikte olamayacağını yüzüne vuruyor.

Somer, Türkan’dan uzak kalmamak ve onun yorulmaması için onun çalıştığı restoranı satın alıyor. Somer’in restoranı satın alması da Türkan’ı barışmaları yönünde ikna etmeye çalışıyor. Ancak buna gücü yetmiyor. Türkan inatçı tavrını devam ettirdikçe, Somer’in de artık sabrı taşmaya başlıyor. Mustafa ile Derya ise, Sevilay’ın intihar girişimi sonrasında tekrardan bir yol ayrımına geliyor.

Fatih’in Kalenderlerin evine yerleşmesiyle birlikte Nesrin’in tüm düzeni altüst oluyor. Bunu kabul edemeyen Nesrin, Fatih’le ilgili yeni bir karar alıyor. Rüçhan, kocasını öldürmeye azmettirmek suçundan nezarete atılıyor. Rüçhan, hapis yatmaktan kurtulmak için çaba gösteriyor. Ancak onu, bu durumdan kurtarmak için birilerinin araya girmesi gerekiyor.

Rüçhan’ın karakolda olması, birbirlerine dargın olan Somer ve Türkan’ı yeniden bir araya getiriyor ve Türkan, bu süreç boyunca Somer’i yalnız bırakmıyor. Rüçhan ise hayatının en büyük sınavlarından birini verirken, çok daha sert bir sınavdan geçeceğinden habersizdir.

Üç Kız Kardeş 43. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Türkan İle Somer Boşanacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler