Ana SayfaDizilerKızılcık Şerbeti 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ömer Oğlu İçin Kendisini Feda...

İlgili Postlar

Kızılcık Şerbeti 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ömer Oğlu İçin Kendisini Feda Ediyor!

Show Tv’nin reytingleri en yüksek dizisi Kızılcık Şerbeti, 22. yeni bölümüyle 7 nisan cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Abdullah, kızıyla birlikte eve dönüyor. Kıvılcım Nursema’ya, tanıdığı en cesur kadın olduğunu söylüyor. Öte yandan Mete, suçsuz yere göz altına alınıyor. Fatih’in yaptıklarını öğrenen Doğa’nın kocasıyla arası bozuluyor. Abdullah Pembe’ye, kızının isteği üzerine ona itiraf etmesi gereken bir şey olduğunu söylüyor. İtiraftan sonra Abdullah, elinde çiçeklerle Alev’in yanına gidiyor. Kızılcık Şerbeti 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ömer, oğlu için kendisini feda ediyor.

Kızılcık Şerbeti 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Abdullah’ın Pembe’ye İtirafı Ortalığı Karıştıracak!

Ömer Oğlu İçin Kendisini Feda Ediyor!

Kızılcık Şerbeti 22. bölüm 2. fragmanında; Nursema eve dönüyor. Pembe, Abdullah’ın arabadaki ikinci hediye paketini kime aldığını merak ediyor. Abdullah o hediye paketini elinde çiçeklerle Alev’e götürüyor. Metehan, suçsuz yere polisler tarafından götürülürken Ömer polislere, o flaş diskin kendisine ait olduğunu söylüyor.

İşte Kızılcık Şerbeti 22. bölüm 2. fragmanı…

KIZILCIK ŞERBETİ 21. BÖLÜM ÖZETİ!

Nursema, evlendiği gece başına gelenleri iki aileye de itiraf ettikten sonra onlara, artık birbirlerini yemelerini söyleyip evi terk eder. İki aile birbirine girer. Alev Nursema’yı yolda görüp onu evine götürür. Pembe ile Abdullah, kızlarının nerede olduğunu merak eder.

Doğa, Nursema’yı hastaneden kaçıranın kendisi olduğunu söyleyince büyük tepki alır. Buna karşılık Doğa, Nursema’nın onlardan değil neden kendisinden yardım istediğini düşünmeleri gerektiğini söyler. Abdullah, Doğa’nın Nursema’nın yerini bildiğini tahmin edip onu takip ettirir.

Doğa’nın annesinin oturduğu apartmana girdiğini, oradan Umut’un da çıktığını, onun da binada oturduğunu Abdullah öğrenir ve hemen Umut’un evine girmesini ister. Umut, cüzdanını unutum eve tekrar döndüğünde Abdullah’ın adamının evinde olduğunu görür. Ondan Nursema’nın evden kaçtığını öğrenir.

Gidip Abdullah’la konuşan Umut, Nursema’yla konuşmaya gider. Nursema, Umut’un yalvarışına dayanamayıp kapıyı açar. Umut, bir daha ondan ayrılmak istemediğini söyler. Bu arada Fatih, amcasından Kayhan için yardım istiyor. Kayhan, paraları alıp kaçmayı planlarken Ömer, onun hesabına tedbir koydurur.

Kayhan, Leman’ın yanına gidip ona evlenme teklif eder. Leman’la evlenip onun parasının üzerine konmayı düşünür. Doğa, staja başlıyor. Kendisine gelen hastaların kadın olduğunu görünce Fatih’in hastanenin sahibiyle öyle anlaştığını öğrenir.

Abdullah Nursema’nın yanına gider ve ondan eve dönmesini ister. Nursema babasına, onun Alev’i sevdiğini, onun ağzında duyduğunu, eğer bunu annesine itiraf ederse onunla döneceğini söyler. Abdullah da, Nursema’nın bu şartını kabul eder.

Kızılcık Şerbeti Dizisi RTÜK’ten Ceza Yedi! Dizi Yayından Kaldırıldı Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler