Ana SayfaDizilerKızılcık Şerbeti 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Abdullah'ın Pembe'ye İtirafı Ortalığı Karıştıracak!

İlgili Postlar

Kızılcık Şerbeti 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Abdullah’ın Pembe’ye İtirafı Ortalığı Karıştıracak!

Show Tv’nin reytingleri en yüksek dizisi Kızılcık Şerbeti, 21. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nursema, evi terk ettikten sonra herkes birbirine giriyor. Abdullah, Doğa’yı takip ettirip Nursema’nın yerini buluyor. Umut, Nursema’nın yanına gidiyor ve ondan bir daha ayrılmak istemediğini söylüyor. Abdullah, kızını eve götürmek istiyor. Nursema ise, babasından Alev’e aşık olduğunu bildiğini eğer bunu annesine itiraf ederse onunla eve döneceğini söylüyor. Abdullah, kabul ediyor ve kızıyla eve dönüyor. Kızılcık Şerbeti 22. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Abdullah’ın Pembe’ye itirafı ortalığı karıştıracak.

Abdullah’ın Pembe’ye İtirafı Ortalığı Karıştıracak!

Kızılcık Şerbeti 22. bölüm 1. fragmanında; Abdullah, kızıyla birlikte eve dönüyor. Kıvılcım Nursema’ya, tanıdığı en cesur kadın olduğunu söylüyor. Öte yandan Mete, suçsuz yere göz altına alınıyor. Fatih’in yaptıklarını öğrenen Doğa’nın kocasıyla arası bozuluyor. Abdullah Pembe’ye, kızının isteği üzerine ona itiraf etmesi gereken bir şey olduğunu söylüyor. İtiraftan sonra Abdullah, elinde çiçeklerle Alev’in yanına gidiyor.

İşte Kızılcık Şerbeti 22. bölüm 1. fragmanı…

KIZILCIK ŞERBETİ 21. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nursema, evlendiği gece başına gelenleri iki aileye de itiraf ettikten sonra onlara, artık birbirlerini yemelerini söyleyip evi terk ediyor. İki aile birbirine giriyor. Alev Nursema’yı yolda görüp onu evine götürüyor. Pembe ile Abdullah, kızlarının nerede olduğunu merak ediyor.

Doğa, Nursema’yı hastaneden kaçıranın kendisi olduğunu söyleyince büyük tepki alıyor. Buna karşılık Doğa, Nursema’nın onlardan değil neden kendisinden yardım istediğini düşünmeleri gerektiğini söylüyor. Abdullah, Doğa’nın Nursema’nın yerini bildiğini tahmin edip onu takip ettiriyor.

Doğa’nın annesinin oturduğu apartmana girdiğini, oradan Umut’un da çıktığını, onun da binada oturduğunu Abdullah öğreniyor ve hemen Umut’un evine girmesini istiyor. Umut, cüzdanını unutum eve tekrar döndüğünde Abdullah’ın adamının evinde olduğunu görüyor. Ondan Nursema’nın evden kaçtığını öğreniyor.

Gidip Abdullah’la konuşan Umut, Nursema’yla konuşmaya gidiyor. Nursema, Umut’un yalvarışına dayanamayıp kapıyı açıyor. Umut, bir daha ondan ayrılmak istemediğini söylüyor. Bu arada Fatih, amcasından Kayhan için yardım istiyor. Kayhan, paraları alıp kaçmayı planlarken Ömer, onun hesabına tedbir koyduruyor.

Kayhan, Leman’ın yanına gidip ona evlenme teklif ediyor. Leman’la evlenip onun parasının üzerine konmayı düşünüyor. Doğa, staja başlıyor. Kendisine gelen hastaların kadın olduğunu görünce Fatih’in hastanenin sahibiyle öyle anlaştığını öğreniyor.

Abdullah Nursema’nın yanına gidiyor ve ondan eve dönmesini istiyor. Nursema babasına, onun Alev’i sevdiğini, onun ağzında duyduğunu, eğer bunu annesine itiraf ederse onunla döneceğini söylüyor. Abdullah da, Nursema’nın bu şartını kabul ediyor.

Kızılcık Şerbeti 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nursema Babasından Alev’i Sevdiğini Annesine İtiraf Etmesini İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler