Ana SayfaDizilerVeda Mektubu 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehmet İle Aslı Ayrılıyor Mu?

İlgili Postlar

Veda Mektubu 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehmet İle Aslı Ayrılıyor Mu?

Kanal D’nin yeni gözde dizilerinden Veda Mektubu, 6. yeni bölümüyle 3 nisan pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Seher, Aslı ve Mehmet’in arasını açmak için elinden geleni yapacak. Mehmet, Ziya ile Alanur arasında yaşananlar hakkında konuşmak için Alanur’un yanına gidecek. Ama Alanur, onu tersleyip kapı dışarı edecek. Öte yandan Hatice de Mehmet’e olan aşkı için Aslı’ya büyük bir kin beslemeye devam edecek ve bu kini yüzünden Aslı’yı zehirlemeye çalışacak. Aslı ise yatağında kendine yapılan büyüyü bulacak. Veda Mektubu 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Mehmet ile Aslı ayrılıyor mu?

Mehmet İle Aslı Ayrılıyor Mu?

Veda Mektubu 6. bölüm 2. fragmanında; Aslı, Seher ve Hatice’nin kendisine yaptıklarına daha fazla dayanamıyor. Mehmet’e yorulduğunu söyleyen Aslı, Mehmet’ten duyduklarıyla şok oluyor. Ziya Alanur’a yazılan mektubu Seher’in yazdığını anlıyor. Seher ise Aslı’nın ayağını kaydırıp Mehmet’i Hatice’ye yapmak için elinden geleni yapıyor. Mehmet Aslı’nın yaşananlardan ötürü yorulduğunu görünce Aslı’ya boşanmak istediğini söylüyor.

İşte Veda Mektubu 6. bölüm 2. fragmanı…

VEDA MEKTUBU 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Alanur ve Ziya’nın hikayesi yıllar sonra yeniden açılıyor. Alanur’un Ziya’yı öpmesiyle Ziya yıllar önce bir veda mektubu yüzünden üzerini örtmek zorunda kaldığı duygularıyla kendisini bir savaşın içinde bulur. Aslı’nın da bu olaya şahit olması onu derinden etkiler ve bunu kimse ile paylaşamaz. Bunun yanında geleneklerine bağlı Karlı ailesine uyum sağlamak umduğundan daha zor olduğunu anlar.

Seher, Aslı’nın sosyal medyasını görür ve onu karşısına alıp ona artık evli bir kadın olduğunu, o fotoğrafları silmesini ister. Aslı, Seher’e ters tepki gösterir. Seher, Aslı’nın cevaplarına karşı dayanamayıp na tokat atar.

Aslı, evi terk edip arkadaşının yanına gider. Mehmet Aslı’ya ulaşamayınca eve gelir ve annesinin karısına tokat attığını öğrenir. Bu durum karşısında çok öfkelenen Mehmet, annesinden karısından özür dilemesi gerektiğini söyler.

Mehmet Aslı’yı, arkadaşıyla birlikte gece kulübünde eğlenirken bulur ve onu eve getirir. Seher, Aslı’dan özür diler. Mina, hırsızlık suçundan karakola düşer ve Aslı’dan yardım ister. Aslı, annesinin yardımıyla on karakoldan kurtarır.

Alanur, Seher’in kızıyla uğraştığını öğrenince bu durumu kullanır ve ona Mina’nın karakoldaki fotoğrafını ona gönderip Aslı’yla değil kendi kızıyla uğraşmasını ister. Seher Mina’nın durumunu öğrenince onun tabletini ve telefonunu kırar.

Öte yandan Aslı, Ziya’nın karşısına çıkıp ona annesiyle olan geçmişini o mektup sayesinde öğrendiğini itiraf etmek ister.

Veda Mektubu 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aslı Yatağında Kendisine Yapılan Büyüyü Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler