Ana SayfaDizilerVeda Mektubu 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aslı Yatağında Kendisine Yapılan Büyüyü...

İlgili Postlar

Veda Mektubu 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aslı Yatağında Kendisine Yapılan Büyüyü Buluyor!

Kanal D’nin yeni gözde dizisi Veda Mektubu, 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Seher’in Aslı’ya tokat atması ortalığı karıştırıyor. Bu olay Mehmet ile annesi arasında büyük kriz yaratıyor. Seher, oğlunun tepkisi karşısında Aslı’dan özür dilemek zorunda kalıyor. Alanur Mina’nın karıştığı durumu öğrenip ona yardım ediyor. Seher’e de mesaj yazıp ondan, kendi kızıyla ilgilenmesini istiyor. Aslı, Ziya’ya mektup olayını bildiğini itiraf etmek istiyor. Veda Mektubu 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Aslı yatağında, kendisine yapılan büyüyü buluyor.

Aslı Yatağında Kendisine Yapılan Büyüyü Buluyor!

Veda Mektubu 6. bölüm 1. fragmanında; Seher, Aslı ve Mehmet’in arasını açmak için elinden geleni yapıyor. Mehmet, Ziya ile Alanur arasında yaşananlar hakkında konuşmak için Alanur’un yanına gidiyor. Ama Alanur, onu tersleyip kapı dışarı ediyor. Öte yandan Hatice de Mehmet’e olan aşkı için Aslı’ya büyük bir kin beslemeye devam ediyor ve bu kini yüzünden Aslı’yı zehirlemeye çalışıyor. Aslı ise yatağında kendine yapılan büyüyü buluyor.

İşte Veda Mektubu 6. bölüm 1. fragmanı…

VEDA MEKTUBU 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Alanur ve Ziya’nın hikayesi yıllar sonra yeniden açılıyor. Alanur’un Ziya’yı öpmesiyle Ziya yıllar önce bir veda mektubu yüzünden üzerini örtmek zorunda kaldığı duygularıyla kendisini bir savaşın içinde buluyor. Aslı’nın da bu olaya şahit olması onu derinden etkiler ve bunu kimse ile paylaşamıyor. Bunun yanında geleneklerine bağlı Karlı ailesine uyum sağlamak umduğundan daha zor olduğunu anlıyor.

Seher, Aslı’nın sosyal medyasını görüyor ve onu karşısına alıp ona artık evli bir kadın olduğunu, o fotoğrafları silmesini istiyor. Aslı, Seher’e ters tepki gösteriyor. Seher, Aslı’nın cevaplarına karşı dayanamayıp na tokat atıyor.

Aslı, evi terk edip arkadaşının yanına gidiyor. Mehmet Aslı’ya ulaşamayınca eve geliyor ve annesinin karısına tokat attığını öğreniyor. Bu durum karşısında çok öfkelenen Mehmet, annesinden karısından özür dilemesi gerektiğini söylüyor.

Mehmet Aslı’yı, arkadaşıyla birlikte gece kulübünde eğlenirken buluyor ve onu eve getiriyor. Seher, Aslı’dan özür diliyor. Mina, hırsızlık suçundan karakola düşüyor ve Aslı’dan yardım istiyor. Aslı, annesinin yardımıyla on karakoldan kurtarıyor.

Alanur, Seher’in kızıyla uğraştığını öğrenince bu durumu kullanıyor ve ona Mina’nın karakoldaki fotoğrafını ona gönderip Aslı’yla değil kendi kızıyla uğraşmasını istiyor. Seher Mina’nın durumunu öğrenince onun tabletini ve telefonunu kırıyor.

Öte yandan Aslı, Ziya’nın karşısına çıkıp ona annesiyle olan geçmişini o mektup sayesinde öğrendiğini itiraf etmek istiyor.

Veda Mektubu 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Alanur Ziya İle Birlikte Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler