Ana SayfaDizilerBir Küçük Gün Işığı 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Elif Fırat'a Şok...

İlgili Postlar

Bir Küçük Gün Işığı 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Elif Fırat’a Şok Olacak Gerçekleri Anlatıyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi 26. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin son bölümünde; Elif’in hayatta kalabilmesi için kritik saatler başlıyor. Fırat’ın duaları, Güneş’in yalvarışları ve Dila’nın kanını vermesiyle Elif kritik saatleri atlatıyor. Hastaneden çıkarılıp eve getirildikten sonra Ümran’ın, Elif’e karşı davranışları tamamen değişiyor. Artık ona farklı bir gözle bakmaya, onu kızı gibi görmeye başlıyor. Bir Küçük Gün Işığı 27. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Elif Fırat’a şok olacak gerçekleri anlatıyor. Detaylar haberimizde…

Elif Fırat’a Şok Olacak Gerçekleri Anlatıyor!

Bir Küçük Gün Işığı 27. bölüm 2. fragmanında; Dizinin yeni bölümünde ortalık karışacak. Fırat’ın babasının aslında kim olduğu ortaya çıkacak mı? Bu gerçeği Elif Fırat’a söyleyecek mi? Bu soruların cevabı dizinin yeni bölümünde…

İşte Bir Küçük Gün Işığı 27. bölüm 2. fragmanı…

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI 26. BÖLÜM ÖZETİ!

Elif’in hayatta kalabilmesi için kritik saatler vardır. Fırat’ın duaları, Güneş’in yalvarışları ve Dila’nın kanını vermesiyle Elif kritik saatleri atlatır. Hastaneden çıkarılıp eve getirildikten sonra Ümran’ın, Elif’e karşı davranışları tamamen değişir. Artık ona farklı bir gözle bakmaya, onu kızı gibi görmeye başlar.

Fırat, Sude’nin, Feraye’nin hisseleriyle şirketin yeni ortağı olduğunu öğrenir. Alper yaşanılanların da etkisiyle hayatın çok kısa olduğunu anlar ve Fulya’ya evlenme teklif eder. Elif ve Fırat, isteme merasiminde kız tarafı olurlar. Eşref’in işi yokuşa süren halleri, eğlenceli anlar yaşamasına neden olur.

Dila da Elif’e bir adım atar, aralarındaki buzlar yavaş yavaş erimeye başlar. Tam kırgınlıklar unutulmuş, geçmişe bir sünger çekilmişken Elif aileyi darmadağın edecek sırrı öğrenir. Artık Elif’i daha zor günler bekliyordur.

lif, Yasemin’in sözleri üzerine Fırat’ın, Cemil’in öz oğlu olmadığını düşünmeye başlar. Bir olasılık da olsa emin olmadan Fırat’a bir şey söylememeye kararlıdır. Elif araştırmaya başlar ve Cemil’den dinlediği tanışma hikayesini, Ümran’dan duyunca bambaşka hikayeler olduğunu fark eder.

Fırat’ın öz babası, Kenan’ın bıraktığı mektubu bulmasıyla şüpheleri daha da artar ve Ümran’la yüzleşir. Bu sırada Fulya ve Alper evlendikten sonra yaşamak istedikleri hayatla ilgili ters düşüp ayrılığın eşiğine gelirler. Gülümser ve Eşref olaya el atar. Barıştırmak için çıktıkları yolda bu defa da onlar ters düşüp kavga ederler.

Dila yeni biriyle tanışır ve adama yakın olabilmek için kendi hakkındaki gerçekleri çarpıtır. Yasemin, Ümran’ın, Cemil’in yemeklerine bir baharat karıştırdığını görür, ona engel olmak isterken Ümran’ı karşısına almış olur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler