Ana SayfaDizilerYargı 59. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ilgaz Sevdikleriyle Sınanmaya Devam Ediyor!

İlgili Postlar

Yargı 59. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ilgaz Sevdikleriyle Sınanmaya Devam Ediyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı, 58. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Pars’ın kayboluşunun ardındaki dehşet ve Igor’un tehdidi, bugüne kadar Ilgaz’ın omuzlarına binmiş en büyük yük oluyor. Hızlı hareket etmek zorunda olduğunun biliyor. kimsenin kılına zarar gelmeden ailesini ve arkadaşlarını güvende tutmak için radikal bir karar almak zorunda kalıyor. Yargı 59. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ilgaz, sevdikleriyle sınanmaya devam ediyor. Bu sefer kimi kaybedecek? Detaylar haberimizde..

Ilgaz Sevdikleriyle Sınanmaya Devam Ediyor!

Yargı dizisinin 59. bölüm yeni fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölümünde; Ilgaz, en yakınında olan kimi kaybediyor. Bu kez kimi kaybettiğini gözleriyle gören Ilgaz, bundan sonra ne yapacak?

YARGI DİZİSİ 58. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Pars’ın kayboluşunun ardındaki dehşet ve Igor’un tehdidi, bugüne kadar Ilgaz’ın omuzlarına binmiş en büyük yük oluyor. Hızlı hareket etmek zorunda olduğunun farkındadır. kimsenin kılına zarar gelmeden ailesini ve arkadaşlarını güvende tutmak için radikal bir karar alıyor.

Ancak tehdidi sonsuza dek yok etmek için asıl Igor’un maşası olan tetikçiyi bulmak zorunda olduğunu biliyor. Bu yoldaki en büyük destekçisi yine Ceylin oluyor. Onun sıkışmışlığı ve çaresizliğini çözebilmek için elinden geleni yapıyor. Pars’la ilgili ortaya çıkan gerçek, başta Derya olmak üzere herkesi derinden yaralıyor ve yıkıyor.

Olanları öğrenen Yekta, Ilgaz ve Ceylin’le olan savaşında yeni kartlar açmaya hazırlanırken, bu hamlesi üzerine kurulan planlardan haberi olmuyor. Turgut Ali’nin ise Ilgaz’a yardım etmek, onu ve ailesini güvende tutmak için farklı yöntemleri oluyor. Igor’un tetikçisini bulmak için çabalarken çarptıkları duvarlar Ilgaz ve Ceylin’i umutsuzluğa boğar. Ancak hiç ummayacakları birinden gelen yardım teklifi, Ilgaz’ı sevdikleri ve mesleği arasında riskli ve tehlikeli bir tercihe sürüklüyor. Üstelik bu tercih Ilgaz ile Ceylin’in hayatında yeni bir mücadelenin başlamasına sebep oluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler