Ana SayfaDizilerAldatmak 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Güzide Tarık'la Birlikte Uçurumdan Aşağı Atlayacak...

İlgili Postlar

Aldatmak 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Güzide Tarık’la Birlikte Uçurumdan Aşağı Atlayacak Mı?

Atv’nin sevilen dizisi Aldatmak, 23. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Güzide, silahlı saldırıya uğruyor. O saldırıyı yapanın Tarık olduğunu öğrenen Güzide büyük bir şok yaşıyor. Onun kendisini öldürmek isteyecek kadar gözünün dönmüş olmasını anlayamıyor. Bu durumu Ozan ile Oylum da öğreniyor. Ozan, babasının bu yaptığını hazmedemeyip onu bir uçuruma götürüp, ondan kendisini arabasıyla aşağı bırakmasını istiyor. Aldatmak 24. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Güzide, Tarık’la birlikte uçurumdan aşağı atlayacak mı?

Perşembe Dizileri 2022

Güzide Tarık’la Birlikte Uçurumdan Aşağı Atlayacak Mı?

Aldatmak dizisinin 24. bölüm 1. fragmanında; Güzide, oğlunun yapmakta olduğu babasını uçurumdan aşağı atmak istediğini öğrenip oraya yetişiyor. Önce Tarık’a, kendisinden ve çocuklarından ne istediğini sorup, sonra birlikte o uçurumdan atlayıp onların rahat etmesini istediğini söylüyor.

İşte Aldatmak dizisi 24. bölüm 1. fragmanı…

ALDATMAK 23. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Güzide, evinin önünde silahlı saldırıya uğruyor. Bu saldırıda yardımcısı yaralanıyor. Bu durumu çocuklarına anlatmak isteyen Güzide, Oylum’a ve Ozan’a ulaşamıyor. Oylum, artık Tolga’nın kendisini sevmediğin düşünüyor. Bu durumu fırsat bilen Behram, Oylum’u elde etmek için onu yemeğe davet ediyor.

Onun sürprizinden etkilenen Oylum, o geceyi Behram’la geçiriyor. Ertesi gün eve geldiğinde annesine yapılan saldırıyı öğreniyor. Behram, saldırıyı öğrenip hemen o kişiyi buluyor ve Güzide’nin önüne getiriyor.

Güzide, Berham’ın yapmak istediğini kabul etmiyor. Ancak onun bulduğu adamın itirafı onu ters düz ediyor. Kendisini öldürmek isteyenin Tarık olduğunu öğreniyor. Eve gidip durumu çocuklarına anlatıyor. Ozan, annesine fevri bir şey yapmayacağına dair söz veriyor. Ama onu dinlemeyip önce otel odasından kardeşini alıp arkadaşının evine bırakıyor.

Sonra, babasıyla buluşmak istiyor. Tarık, oğlunun görüşmek istediği yere gittiğinde kendisini baygın bir şekilde direksiyonda elleri bantlanmış bir şekilde buluyor. Ozan babasına, artık onun annesine ve ailesine zarar vermesini istemediğini, o el frenini çekip o uçurumdan aşağı gitmesini istiyor.

Tarık, oğluna çok yalvarıyor. Ama Ozan, onun yaptıklarına artık dayanamadığını, annesini öldürmek istemesine hiç dayanamadığını söyleyip onun arabasının el firenini çekiyor. Tarık oğluna, yalvarmaya o ne isterse yapacağını söylemeye başlıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler