Ana SayfaDizilerVeda Mektubu 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Alanur Ziya İle Birlikte Oluyor!

İlgili Postlar

Veda Mektubu 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Alanur Ziya İle Birlikte Oluyor!

Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği yeni dizisi ‘Veda Mektubu’ 5. yeni bölümüyle 27 mart pazartesi gün ekrana gelecek.  Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Yıldırım ve Bennu Yıldırımlar’ın paylaştığı dizi, yeni bölümüyle yine izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başardı. İşte ‘Veda Mektubu’nun son bölümünde yaşananlar haberimizde. Veda Mektubu 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Alanur Ziya ile birlikte oluyor.

Alanur Ziya İle Birlikte Oluyor!

Veda Mektubu 5. bölüm 2. fragmanında; Alanur, Ziya ile yıllar sonra sırf inat uğruna birlikte oluyor. Mehmet, Aslı’ya annesinin şiddet uyguladığını öğrenip öfkeleniyor ve ondan karısından özür dilemesini istiyor. Mehmet, annesinin karısından özür dilemesi konusunda ısrarcı oluyor. Aksi taktirde, karısıyla evi terk edeceğini söylüyor.

İşte Veda Mektubu 5. bölüm 2. fragmanı…

VEDA MEKTUBU 4. BÖLÜM ÖZETİ!

 

Aslı; Mehmet’in yatağının altında bulduğu küpenin Hatice’ye ait olduğunu öğrendikten sonra ondan hesap soruyor. Mehmet, durumu hallettiğini ve bir daha böyle bir şey yaşarlarsa bu evden gideceklerini söyleyerek Aslı ile durumlarını düzeltiyor. Nikahtan sonra eğlenceye geçen Aslı ve Mehmet çok mutluydular. Ancak, Alanur Aslı’nın ‘Evet’ dediği an gözünün önüne geldikçe üzüntüden alkollü içecekler tüketmeye başlıyor.

Alanur, ardından Mehmet ve Aslı’nın otel odasını basıyor. Aslı’ya karşı içini dökerek; “İstediğin oldu, kolumu kanadımı kırdın benim. Sahipsiz ,kimsesiz kaldım. Sen kazandın, ben kaybettim” diyor.

Mehmet ise “Olur mu öyle şey, siz bizim annemizsiniz her zaman yanınızdayız” cevabını veriyor. Alanur, kullandığı alkolün etkisiyle Mehmet’e hakaretler yağdırarak, “Sen de baban gibisin! Baban neydi ki sen ne olasın! Yılan!” diye bağırdı. Çıkarken de Aslı’ya, “Benim senin gibi bir kızım yok” dedi. Mehmet nazik bir şekilde yardımcı olamaya çalışsa da, Alanur bunu reddediyor.

Ertesi sabah Beste, annesinin yanına gitti ve Alanur’un Aslı’ya olan kızgınlığından o da nasibini alıyor. Alanur, Beste’ye anne olamadığı için hissettiklerini anlamadığını söylüyor. Bunun karşısında yıkılan Beste, banyoda ağlamaya başlasa da; susmadı ve içini döküyor. Ancak Alanur bir adım geri atmıyor ve ısrarla daha iyilerine layık olduklarını söylüyor. Beste, daha fazla konuşmak istemediğini söyleyerek “Sana buzdan kalende mutluluklar” diyor.

Aslı gelir gelmez kendisinin seçtiği gelinliği giymediği için sinirlenen Seher, gözlerinin önünde gelinliği yakıyor. Artık evli bir kadın olduğunu, giyimine dikkat etmesi gerektiğini söylüyor. Hatice hiç boş durmadan Alanur’un nikaha geldiğini ve özür dilemek istediğini söylüyor. Aslı şoke oldu ve hiçbir şey söylemeden odasına geçiyor Mehmet, bu sırada şirkette dayısıyla görüşüp evden çıkmaları gerektiğini söylüyor.

Nevzat, geçmişi hatırlatarak Seher’i üstü kapalı tehdit ediyor. Evden ayrılmak istemediğini söylüyor. Seher hiçbir şeyi unutmadığını yoksa bu kelimeleri yüzünden elindeki her şeyi kaybedeceğini söylüyor.

Alanur, kızı için davet vermek istiyor. Bunu Aslı’ya ilettiğinde, Ziya’nın bizzat gelip kendisinin davet etmesi gerektiğini söylüyor. Bunu duyan Alanur yine çıldırıyor.  Bütün davetlilere mail attığı için mecburen gitmek zorunda kalıyor Ziya’nın da ricasıyla herkesten özür diliyor. Aslı, annesinin nikahına geldiğini yüzüne vuruyor. Alanur asla altta kalmadan Mehmet’in mektuptan haberi olup olmadığını soruyor. Aslı ne yapacağını ve nasıl söyleyeceğini bilmediği için susmasını istiyor.

Davette Seher’in Alanur’a hediye ettiği aile albümüyle soğuk savaş resmen başlıyor. Bu sırada arkadaşlarıyla vakit geçiren Aslı’nın hareketlerinden Mehmet rahatsız olmaya başlıyor. Hatice yaptıkları muskayı Aslı’nın odasına bırakıyor. Alanur banyoya giden Ziya’nın peşinden gidiyor ve dudaklarına yapışıyor. Aslı olanları gözyaşları içinde izlerken, Beste’nin anlamsız sorularından kurtulan Seher, Ziya ve Alanur’un yanına doğru gidiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler