Ana SayfaDizilerYüzyıllık Mucize 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kemal Harika'nın Ailesiyle Tanışmaya Gidiyor!

İlgili Postlar

Yüzyıllık Mucize 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kemal Harika’nın Ailesiyle Tanışmaya Gidiyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Yüzyıllık Mucize, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Süreyya, Harika’yı karşılamaya gittiğinde Eşref’i görüp onun peşinden koşuyor. Ama, hayal gördüğünü düşünüyor. Harika, tekrar Kemal’le buluşuyor. Üçüncü buluşmalarında elinde olmadan onu öpüyor. Düğün hazırlıkları devam eden Harika’nın iyice kafası karışıyor. Ali Tahir, konağa giriyor ve sandığın boş olduğunu görüyor. Konaktan çıkarken Harika’yı ve Süreyya’yı görüyor. Yüzyıllık Mucize 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Kemal, Harika’nın ailesiyle tanışmaya gidiyor.

Kemal Harika’nın Ailesiyle Tanışmaya Gidiyor!

Yüzyıllık Mucize 3. bölüm 1. fragmanında; Harika, birini öptüğünü nişanlısına itiraf ediyor. Süreyya, Harika’yı bu kadar etkileyen adamla tanışmak istiyor. Kemal, bu sefer aşkına sahip çıkmak istiyor ve eline çiçeğini alıp Harika’nın kapısını çalıyor. Süreyya, Kemal’i karşısında görünce ne yapacak?

İşte Yüzyıllık Mucize 3. bölüm 1. fragmanı…

YÜZYILLIK MUCİZE 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Harika ile uçaktan inen Kemal, onun peşinden gidiyor. Bu sırada Süreyya, Kemal’i fark ediyor. Eşref’i gördüğünü zanneden Süreyya, peşinden gitse de ona yetişemiyor. 20 yıl sonra İstanbul’a dönen Kemal’i, Turgut karşılıyor. Turgut’a Harika’nın nişanlı olduğunu söyleyen Kemal, kaderde bir rastlaşma varsa er ya da geç gerçekleşeceğini söylüyor.

Turgut’la dertleşen Kemal, tüm geçmişinin saklı olduğu sandığı açmalarını ve şehit askerlerin mektuplarını sahiplerine ulaştırması gerektiğini vurguluyor. Cem’in annesinin getirdiği gelinlikleri deneyen ancak beğenemeyen Harika, Kemal’in kendisine bıraktığı notu buluyor.

Bu sırada sandığı bıraktığı emanetçiye giden Kemal, yıllar önce Süreyya’ya aldığı bilekliği görüyor ve satın alıyor. Ardından onu arayan ve hikayeyi dinlemek isteyen Harika, onunla buluşuyor. Aldığı bilekliği Harika’ya hediye eden Kemal, Cem’in de yanlarına gelmesini teklif ediyor.

Eve gelince halası Süreyya ile dertleşen Harika, ona evleneceği insanı nasıl seçtiğini soruyor. Halasının öğütlerini dinleyen Harika, romanını yazarken Kemal’i düşününce bilgisayarı kapatıyor. Sabah yayın evi ile toplantısı kötü geçen ve Kemal ile buluşan Harika, içinde aşk olan bir roman yazması gerektiğini söylüyor.

Karakterin hayatındaki kadınları yarı yolda bıraktığını gerçekten aşık olması gerektiğini söyleyen Harika, ona ihtiyacı olduğunu söylüyor. Romanı halası için yazmak istediğini ifade eden Harika, onun yardım edeceğini duyunca mutlu oluyor.

Bu sırada Kemal de yıllar önce kendisiyle ilgili olan gazete haberini Harika’ya gösteriyor. Aynı anlarda sandığın anahtarını almak için Turgut’u Yorgo’ya yollayan Kemal, onun öldüğünü öğreniyor.

Turgut’u yönlendirerek anahtarı bulmasını sağlayan Kemal, Harika’ya, hikaye için daha fazla yardımcı olamayacağını söylüyor. “Bu hikayeyi böyle yarım bırakamazsın” diyen Harika da onu öpüyor.

Kemal, gizlice konağın gizli odasına girip sandığı buluyor. Ancak içindekilerin olmadığını fark ediyor. Gizli geçitten dışarı çıktığı sırada ise, Harika ve ailesini fotoğraf çekinirken görüyor. Süreyya’yı da görüp tanıyan Kemal, neler olduğunu anlamaya çalışırken Müzeyyen onu görüyor. Müzeyyen, Süreyya’ya yanına çağırıp Eşref’in geldiğini söylüyor.

Yüzyıllık Mucize 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Süreyya Yıllar Sonra Eşref’i Görüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler