Ana SayfaDizilerÖmer 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ömer Büyük Bir İkilem Yaşıyor!

İlgili Postlar

Ömer 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ömer Büyük Bir İkilem Yaşıyor!

Star Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Ömer, 11. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ömer, Süreyya’nın kendisinden Gamze’yle görüşmemesine karşı çıkıyor. Ona, eğer kendisine güvenmiyorsa bu ilişkiyi sonlandırmaları gerektiğini söylüyor. Sürreyya, Ömer’den ayrılmak istemiyor ve Figen’in gazına geldiğini düşünüyor. Ömer, Süreyya’nın geri adım atmasıyla Tuna’yla konuşup, ondan Erdal’ı tanımasını istiyor. Tuna, Erdal’a yeşil ışık yakıyor. Ömer, 12. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ömer, büyük bir ikilem yaşıyor.

Ömer Büyük Bir İkilem Yaşıyor!

Ömer 12. bölüm 1. fragmanında; Gamze eve döndüğünde Ömer’i apartmanın girişinde görüyor. Ona, Erdal’ın evinde kalıp kalmayacağını anlamak için orada beklediğini Ömer’in yüzüne vuruyor. Sonra alkollü olmadığını ona ispat etmek için yüzüne üflüyor. Öte yandan Süreyya Ömer’e, gördüğü rüyayı anlatırken onu öpüyor. Aklı hala Gamze’de olan Ömer, şimdi ne yapacak?

İşte Ömer 12. bölüm 1. fragmanı…

ÖMER 11. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Süreyya, Ömer’e onun Gamze’yle bir daha görüşmek istemediğini söylüyor. Ömer ise, ona durumu anlatıp eğer kendisine böyle dayatmalar sunacaksa bu ilişkiyi sonlandırmaları gerektiğini söylüyor. Süreyya, üzgün bir şekilde eve gidiyor. Ailesinin iftar yemeğine Ömer ve ailesini çağırdığını duyunca onun gelmeyeceğini düşünmeye başlıyor.

Üzerine bir de Gamze ve ailesinin de iftar yemeğine davetli olduğunu öğrenince iyice geriliyor. Gamze, ailesinin zoruyla o iftar yemeğine gitmek zorunda kalıyor. Ama bu sefer, Ömer’e kızgın olduğu için şık elbisesini giyip yemeğe gidiyor.

Ömer babasına, artık Gamze’den vazgeçtiğini, onunla bakış açılarının farklı olduğunu anladığını ve Süreyya’nın dayatmalarının pek hoşuna gitmediğini söylüyor. İftar yemeğinde Figen Gamze’ye, iğneleyici laflar sokuyor. Gamze de ona, gereken cevabı veriyor.

Süreyya, Gamze’yle mutfakta yalnız kalıp ona, onun yüzünden Ömer’le tartıştıklarını söylüyor. Gamze, onu anlamamış gibi yapıyor. O sırada Ömer içeri giriyor ve Süreyya’yı uyarıyor. Süreyya, bu sefer gerçekten Ömer’in nişanı atacağını düşünmeye başlıyor.

Ömer ile Süreyya, sabah bu durumu konuşmak üzere vedalaşıyor. Süreyya, Ömer’in nişanı atmak istediğini anlayınca geri adım atıyor ve ona güvendiğini, istediği kişiyle görüşebileceğini söylüyor. Tuna okulda Ömer’den, annesinin Erdal’la evlenmesini istemediğini durumu annesiyle konuşmasını istiyor.

Ömer, okul sonrası bir maç ayarlıyor ve öncesinde Tuna’ya, Erdal’ın iyi biri olduğunu, ona bir şans verirse belki annesinin mutlu olacağını söylüyor. Maçtan sonra Erdal da oraya geliyor. Gamze, Erdal’la daha önceden görüşmeye bir süre ara vermek istediğini söylemişti. Tuna’nın yine arıza çıkaracağını düşünüp yanına gidiyor.

Ama Tuna, Erdal’ın yanına gidip onunla el sıkışıyor ve onu hamburger yemeye davet ediyor. Tuna, bir eliyle Erdal’ı tutuyor. Diğer eliyle annesini tutup oradan ayrılıyor. Ömer, arkalarında baka kalıyor.

Ömer 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ömer Süreyya’dan Ayrılmak İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler