Ana SayfaDizilerKraliçe 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Deniz Çiftliği Hacizden Kurtarmak İçin Yüzüğünü...

İlgili Postlar

Kraliçe 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Deniz Çiftliği Hacizden Kurtarmak İçin Yüzüğünü Satıyor!

Kanal D’nin yeni dizisi Kraliçe, 3. bölümüyle 5 nisan çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ateş, kendisini affettirme çabalarına devam ediyor. Deniz, bu davranışlardan etkilenmeye başlıyor. Onun bu durumunu gören Zeynep olaya müdahale ediyor. Ateş’i kenara çekerek aralarındaki bir gizli sırdan bahsediyor ve Deniz’i bu gizin çok yıpratacağını söylüyor. O sırada Deniz yanlarına geliyor. Ateş ile Zeynep, Deniz’in konuştuklarını duyup, duymadığı konusunda endişeleniyor. Kraliçe 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Deniz çiftliği hacizden kurtarmak için yüzüğünü satıyor.

Deniz Çiftliği Hacizden Kurtarmak İçin Yüzüğünü Satıyor!

Kraliçe 3. bölüm 2. fragmanında; Banka, borçlardan dolayı memurlar çiftliği mühürleüyor. İlk iki taksitin ödenmesi koşulunda tekrar çiftliğe yerleşebilecek olan kardeşler kara kara ne yapacaklarını düşünüyorlar. Deniz de, bu cendereden çıkabilmek için önemli bir adım atıyor ve yüzüğünü satıp çiftliğin bankaya olan ikinci taksitini ödüyor.

işte Kraliçe 3. bölüm 2. fragmanı…

KRALİÇE DİZİSİNİN 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Çiftlikte de işler pek yolunda gitmez. Zeynep ve Ali babalarından kalan borçların boyutunu öğrendiğinde büyük şaşkınlık yaşarlar. Ateş, Deniz’e hayatlarını etkileyecek bir teklif yapıp yapmamak arasında kalırken; Deniz, Zeynep ve Ali babalarının ölmeden önce kendilerine bir mektup bıraktığını öğrenir.

Mektubu Deniz okur. Mektupta babaları evlatlarından çiftliğe sahip çıkmalarını, çiftliğin yönetimindeki son sözü Deniz’e bıraktığını yazar. Bu duruma Zeynep çok bozulur. Deniz’le birlikte tartışmaya başlarlar. Borçluların çiftliğe geldiğini duyunca iki kardeş kavgayı sonlandırır.

Ali, gelenlerin kendisine hakaret etmesi üzerine onlara tüfek çeker. Karşı taraf Ali’den şikayetçi olunca Ali, nezarete düşer. Ali, Ateş’i arayıp ondan yardım ister. Ateş gelip Ali’yi nezaretten kurtarır.

Aldatılmış olmanın kırgınlığını üzerinden atamayan Deniz, konuşmak için Ateş’i eve çağırır. Zeynep’e onu ne kadar çok sevdiğini anlatmaya çalışan Ateş, “Omuzumda çok yük vardı. Baskı altındaydım. Herkes benden mükemmel olmamı bekliyordu… Sen bile!” der.

Deniz, Ateş’in işinin tehlikeye girdiğini öğrenince onunla basın toplantısına gitmeyi kabul eder. Tüm olanlardan sonra ikili, el ele basın toplantısına girer ve yine el ele ayrılır. Ateş’in birlikte tatile çıkma teklifini reddeden Deniz, bir an önce eve gitmek istediğini söyler.

Eşiyle yalnız kalacağını düşünen Ateş, eve döndüğünde kötü bir sürprizle karşılaşır. Kapının önündeki valizleri gören Ateş, Deniz’e neler olduğunu sorduğunda “evi terk ediyorum” yanıtını alır. Deniz, çiftliğe dönüp kardeşleriyle birlikte çiftliğin borcunu nasıl kapatacağını düşünmeye koyulur.

Kraliçe 3. Böölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Ve Ateş’in Deniz’den Gizlediği Şey Ne?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler