Ana SayfaDizilerKraliçe 3. Böölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Ve Ateş'in Deniz'den Gizlediği Şey...

İlgili Postlar

Kraliçe 3. Böölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Ve Ateş’in Deniz’den Gizlediği Şey Ne?

Kanal D’nin yeni dizisi Kraliçe, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ateş, kendisini aklamanın yollarını ararken iyice köşeye sıkışıyor. İpek, şikayetinden vazgeçmek için hem Ateş ve arkadaşlarından 20 şer milyon ara istiyor. Hemde  görüşmeye Ateş’in Deniz ile birlikte gelmesini istiyor. Deniz, Ateş’in işinin tehlikeye girdiğini öğrenince bu iyiliği onun için yapıyor. Ancak evi terk ediyor. Kraliçe 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zeynep ve Ateş’in Deniz’den gizlediği şey ne? Detaylar haberimizde…

Zeynep Ve Ateş’in Deniz’den Gizlediği Şey Ne?

Kraliçe 3. bölüm fragmanında; Ateş, kendisini affettirme çabalarına devam ediyor. Deniz, bu davranışlardan etkilenmeye başlıyor. Onun bu durumunu gören Zeynep olaya müdahale ediyor. Ateş’i kenara çekerek aralarındaki bir gizli sırdan bahsediyor ve Deniz’i bu gizin çok yıpratacağını söylüyor. O sırada Deniz yanlarına geliyor. Ateş ile Zeynep, Deniz’in konuştuklarını duyup, duymadığı konusunda endişeleniyor.

İşte Kraliçe 3. bölüm 1. fragmanı…

KRALİÇE DİZİSİNİN 2. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Çiftlikte de işler pek yolunda gitmiyor. Zeynep ve Ali babalarından kalan borçların boyutunu öğrendiğinde büyük şaşkınlık yaşıyorlar. Ateş, Deniz’e hayatlarını etkileyecek bir teklif yapıp yapmamak arasında kalırken; Deniz, Zeynep ve Ali babalarının ölmeden önce kendilerine bir mektup bıraktığını öğreniyor.

Mektubu Deniz okuyor. Mektupta babaları evlatlarından çiftliğe sahip çıkmalarını, çiftliğin yönetimindeki son sözü Deniz’e bıraktığını yazıyor. Bu duruma Zeynep çok bozuluyor. Deniz’le birlikte tartışmaya başlıyorlar. Borçluların çiftliğe geldiğini duyunca iki kardeş kavgayı sonlandırıyor.

Ali, gelenlerin kendisine hakaret etmesi üzerine onlara tüfek çekiyor. Karşı taraf Ali’den şikayetçi olunca Ali, nezarete düşüyor. Ali, Ateş’i arayıp ondan yardım istiyor. Ateş gelip Ali’yi nezaretten kurtarıyor.

Aldatılmış olmanın kırgınlığını üzerinden atamayan Deniz, konuşmak için Ateş’i eve çağırıyor. Zeynep’e onu ne kadar çok sevdiğini anlatmaya çalışan Ateş, “Omuzumda çok yük vardı. Baskı altındaydım. Herkes benden mükemmel olmamı bekliyordu… Sen bile!” diyor.

Deniz, Ateş’in işinin tehlikeye girdiğini öğrenince onunla basın toplantısına gitmeyi kabul ediyor. Tüm olanlardan sonra ikili, el ele basın toplantısına giriyor ve yine el ele ayrılıyor. Ateş’in birlikte tatile çıkma teklifini reddeden Deniz, bir an önce eve gitmek istediğini söylüyor.

Eşiyle yalnız kalacağını düşünen Ateş, eve döndüğünde kötü bir sürprizle karşılaşıyor. Kapının önündeki valizleri gören Ateş, Deniz’e neler olduğunu sorduğunda “evi terk ediyorum” yanıtını alıyor. Deniz, çiftliğe dönüp kardeşleriyle birlikte çiftliğin borcunu nasıl kapatacağını düşünmeye koyuluyor.

Kraliçe 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Deniz Beş Parasız Kaldığını Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler