Ana SayfaDizilerKraliçe 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Deniz Beş Parasız Kaldığını Öğreniyor!

İlgili Postlar

Kraliçe 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Deniz Beş Parasız Kaldığını Öğreniyor!

Karem D’nin yeni dizisi Kraliçe, 2. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Deniz, çok başarılı bir basketbolcunun eşiyken, kocasının bir tecavüz olayına karıştığını öğreniyor. Hayatı alt üst olan Deniz, bu yaşadıklarının üzerine bir de babasının öldüğünü öğreniyor. Üst üste yaşadıkları kötü olaylardan sonra bir de babasının ölmeden önce büyük bir borcu olduğunu öğreniyor. Kraliçe 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Deniz, beş parasız kaldığını öğreniyor.

Deniz Beş Parasız Kaldığını Öğreniyor!

Kraliçe 2. bölüm 2. fragmanında; Galip’in vasiyeti kardeşleri birbirlerine bağlayacak mı; yoksa, aralarında husumet mi doğacak mı? Ateş tarafından aldatılmanın şokunu atlatamayan Deniz, babasının ölümüyle kahroluyor. Öte yandan çiftliğin birçok borcu olduğunu öğrenen Deniz ve kardeşlerini yeni bir sürpriz karşılaşıyor. Deniz’in babası, vasiyetinde çiftliğin işleyişi hakkında son sözün Deniz’e ait olduğunu söylüyor. Bu durum yıllardır çiftliğin emeğini sırtlanmış Zeynep’i öfkelendiriyor. Deniz ile Zeynep çiftlik konusunda karşı karşıya geliyor.

İşte Kraliçe 2. bölüm 2. fragmanı…

KRALİÇE DİZİSİNİN İLK BÖLÜM ÖZETİ!

Ülkenin en ünlü basketbolcularından biri olan Ateş’in adının büyük bir skandala karışması ile eşi Deniz ile kurdukları hayat bir anda alt üst oluyor. Tüm ülkenin konuştuğu bu skandalın baş kahramanı olan Ateş ve Deniz henüz bu olayın etkisini atlatamamışken, Deniz İstanbul’a çok yakın bir sahil kasabası olan Kefken’deki yaşayan babasını da ani bir şekilde kaybediyor.

Aynı anda hem büyük bir aşkla bağlı olduğu kocasını, hem de büyük bir sevgi ile bağlı olduğu babasını yitiren Deniz, aralarında her daim çatışma yaşanan kız kardeşi Zeynep ve erkek kardeşi Ali ile babadan kalma aile yadigarı çiftlikte bir araya gelmek zorunda kalıyor.

Babalarının cenazesinde bir araya gelen üç kardeş çiftlikte de işlerin pek yolunda olmadığını ve babasının ölmeden önce büyük problemler yaşadığını fark ediyor. Bir yandan kocası Ateş ve kızı Rüya ile olan, “mükemmel” olarak addedilen yaşamını ve kocasına duyduğu büyük “aşk”ı kaybederken bir yandan da baba evinde yaşanan başka sorunlar ile yüz yüze olan Deniz ne yapacağını bilemiyor.

Ateş ise “Deplasmanda escorta tecavüz skandalı!” ile çalkalanan bir takımın efsane kaptanı olarak, bir yandan masumiyetini diğer yandan da Deniz’in aşkını yeniden kazanma mücadelesine giriyor. Kızları Rüya ile kurdukları hayattan ve tutku ile aşık olduğu eşi Deniz’den vazgeçmeyecek olan Ateş, ailesini geri kazanmak ve Deniz’in hayatından çıkmamak için her şeyi yapmayı göze alıyor.

Ne Deniz ve Ateş’in büyük aşkları, ne de aynı babadan kardeş olan Deniz, Zeynep ve Ali’nin geçmiş çatışmaları bitmeyecektir ve hayata sıfırdan başlama noktasına gelen bu ailenin her bir üyesi, kökleri ve kaderleri ile yüzleşerek kendilerini yeniden var etmeye çalışacaklardır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler