Ana SayfaÜnlülerÖmer 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ömer Süreyya'dan Ayrılmak İstiyor!

İlgili Postlar

Ömer 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ömer Süreyya’dan Ayrılmak İstiyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Ömer, 11. yeni bölümüyle 3 nisan pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ömer Süreyya’ya, kendisine olan tavırlarını devam ettirirse ilişkilerini ve geleceklerini tekrar düşüneceğini söylüyor. Ömer, içten içe Gamze’yi Erdal’dan kıskanıyor. Gamze’ye, kendisine olan duygularını Erdal öğrense onu susturamayacağını söylüyor. Süreyya Gamze’ye, onun yüzünden Ömer’le tartıştıklarını nişanlısıyla görüşmesini istemediğini söylüyor. Onlar konuşurken Ömer içeri giriyor. Ömer 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ömer, Süreyya’dan ayrılmak istiyor.

Ömer Süreyya’dan Ayrılmak İstiyor!

Ömer 11. bölüm 2. fragmanında; Süreyya, Ömer’in Gamze’yle görüşmesini istemediği için ilişkilerini gözden geçirmek istemesine bir anlam veremiyor. Nisa işe başlıyor ve ilk defa çalıştığı için oldukça zorlanıyor. Gamze Erdal ile bir süre görüşmeme kararı alıyor. Ömer babasına, Süreyya’nın dayatmalarına dayanamayacağını ve artık onunla nişanlı kalmak istemediğini söylüyor.

İşte Ömer 11. bölüm 2. fragmanı…

ÖMER 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Nisa, ailesinden gizli Gamze’nin bulduğu işte çalışmak ister. Tahir, Nisa’yı içkili restoranda görünce ortalığı birbirine katar. Ömer, Nisa’yı restoranda gören Tahir’in öfkesinin önüne geçmeye çalışken olayları bu noktaya getirdiği için Gamze’yi suçlar. Bundan sonra Nisa’nın Gamze’yle görüşmesini yasaklar.

Hatta onun evinden çıkıp kendi evine yerleşmesini ister. Bu durumu Gamze ve annesinin yüzüne de söyler. Hakan’ın terk edip gittiğini ve çalışmak zorunda olduğunu ailesine söyleyemeyen Nisa, onların gözündeki güveni kaybetmenin acısını yaşar.

Süreyya Gamze ile karşılaşıp sohbet etmeye başlar. Gamze’nin Ömer hakkında söyledikleri Süreyya’yı şaşırtır. Ömer, konunun üzerine gelir ve ikili başlıyorlar tatlı bir atışmaya. Süreyya, onların aralarındaki çekimi fark eder.

Süreyya’ya haksızlık ettiğinin farkına varan Ömer, onun gönlünü alır ve birlikte önce ev sonra gelinlik bakmaya giderler. Tuna, Erdal’la annesinin görüşmesini istemez. Kendisini okulun tuvaletine kapatır. Okul müdürü Ömer’i arar. Ona, Tuna’nın kendisini tuvalete kapattığını ve o gelmeden çıkmak istemediğini söyler.

Ömer, Süreyya’yı gelinlikçide bırakıp okula koşar. Tuna’yı tuvaletten çıkartıp onu dinler. Tuna Ömer öğretmenine, Erdal’la annesinin evlenmesini istemediğini söyler. Daha sonra Gamze gelir ve Ömer gamzeye Tuna’nın Erdal’la evlenmesini istemediğini, o adamı neden evine çağırdığının hesabını sorar. Gamze, sadece onların birbirleriyle tanışması için çağırdığını söyler.

O sırada Süreyya gelir ve onları yan yana konuşurken görür. Ömer Süreyya’nın yanına gelir ve ona durumu anlatır. Yine onları birlikte gören Süreyya Ömer’den bir daha Gamze’yle görüşmesini istemediğini söyler.

Ömer 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ömer Süreyya’ya Restini Çekiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler