Ana SayfaDizilerÖmer 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ömer Süreyya'ya Restini Çekiyor!

İlgili Postlar

Ömer 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ömer Süreyya’ya Restini Çekiyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Ömer, 10. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nisa, gizlice başladığı iş yerinde Tahir’e yakalanıyor. Tahir, Nisa’nın Gamze’yle görüşmesini istemiyor. Süreyya, Ömer ile birlikte düğün hazırlıklarına başlıyor. Gamze’yle Ömer’in atışmasına şahit olan Süreyya onların aralarında bir çekim olduğunu anlıyor. Okulda Ömer ile Gamze’yi konuşurken gören Süreyya, nişanlısına Gamze’yle görüşmesini istemediğini söylüyor. Ömer 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ömer Süreyya’ya restini çekiyor.

Ömer Süreyya’ya Restini Çekiyor!

Ömer 11. bölüm 1. fragmanında; Ömer Süreyya’ya, kendisine olan tavırlarını devam ettirirse ilişkilerini ve geleceklerini tekrar düşüneceğini söylüyor. Ömer, içten içe Gamze’yi Erdal’dan kıskanıyor. Gamze’ye, kendisine olan duygularını Erdal öğrense onu susturamayacağını söylüyor. Süreyya Gamze’ye, onun yüzünden Ömer’le tartıştıklarını nişanlısıyla görüşmesini istemediğini söylüyor. Onlar konuşurken Ömer içeri giriyor. Ömer’in Süreyya’ya karşı tavrı ne olacak?

İşte Ömer 11. bölüm 1. fragmanı…

ÖMER 10. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nisa, ailesinden gizli Gamze’nin bulduğu işte çalışmak istiyor. Tahir, Nisa’yı içkili restoranda görünce ortalığı birbirine katıyor. Ömer, Nisa’yı restoranda gören Tahir’in öfkesinin önüne geçmeye çalışken olayları bu noktaya getirdiği için Gamze’yi suçluyor. Bundan sonra Nisa’nın Gamze’yle görüşmesini yasaklıyor.

Hatta onun evinden çıkıp kendi evine yerleşmesini istiyor. Bu durumu Gamze ve annesinin yüzüne de söylüyor. Hakan’ın terk edip gittiğini ve çalışmak zorunda olduğunu ailesine söyleyemeyen Nisa, onların gözündeki güveni kaybetmenin acısını yaşıyor.

Süreyya Gamze ile karşılaşıp sohbet etmeye başlıyor. Gamze’nin Ömer hakkında söyledikleri Süreyya’yı şaşırtıyor. Ömer, konunun üzerine geliyor ve ikili başlıyorlar tatlı bir atışmaya. Süreyya, onların aralarındaki çekimi fark ediyor.

Süreyya’ya haksızlık ettiğinin farkına varan Ömer, onun gönlünü alıyor ve birlikte önce ev sonra gelinlik bakmaya gidiyorlar. Tuna, Erdal’la annesinin görüşmesini istemiyor. Kendisini okulun tuvaletine kapatıyor. Okul müdürü Ömer’i arıyor. Ömer, Süreyya’yı gelinlikçide bırakıp okula koşuyor.

Tuna’yı tuvaletten çıkartıp onu dinliyor. Tuna Ömer öğretmenine, Erdal’la annesinin evlenmesini istemediğini söylüyor. Daha sonra Gamze geliyor ve Ömer gamzeye Tuna’nın Erdal’la evlenmesini istemediğini, o adamı neden evine çağırdığının hesabını soruyor. O sırada Süreyya geliyor ve onları yan yana konuşurken görüyor. Ömer Süreyya’nın yanına geliyor ve ona durumu anlatıyor. Süreyya Ömer’den bir daha Gamze’yle görüşmesini istemediğini söylüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler