Ana SayfaDizilerAile 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aslan İle Ati Arasında Soğuk Savaş...

İlgili Postlar

Aile 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aslan İle Ati Arasında Soğuk Savaş Başlıyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Aile, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Devin ile Aslan, ayrılmanın eşiğinden dönüyor. Devin, Soykan soy adını almamak kaydıyla Aslan’la evlenmeyi kabul ediyor. Ati, İbrahim’in kendisini çalışanlarının önünde küçük düşürmesiyle Aslan’la konuşup ona göz dağı veriyor. Devin ile Aslan’ın düğünleri devam ediyor. Aslan’a gelen mesajla silahlı saldırı oluyor ve Eko göğsünden kurşunlanıyor. Aile 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Aslan ile Ati arasında soğuk savaş başlıyor.

Aslan İle Ati Arasında Soğuk Savaş Başlıyor!

Aile dizisinin 5. bölüm 1. fragmanında; Eko ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Devin, Aslan’ın bu saldırıyı yapanı bulup ondan intikam almak isteyeceğinden endişeleniyor. Ona, intikam duygusuyla hareket edip bu olayı kan davasına dönüştürmemesini istiyor. Aslan ise, artık çoktan pimi çekilmiş bir bombadır. İntikam almak için hemen harekete geçiyor.

İşte Aile 5. bölüm 1. fragmanı…

AİLE DİZİSİ 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

İlişkileri büyük bir çıkmaza giren Aslan ve Devin, kendilerini ayrılığın eşiğinde buluyorlar. Cihan, seans için yine Devin’in yanına gidiyor. Devin artık onunla seans yapamayacağını söyleyeceği sırada onun ilk kez uyku uyuduğunu öğrenince seansa devam ediyor.

Cihan, Devin’in yanında seansta iken Aslan oraya gidiyor. Devin ona, konuşacak bir şeyi olmadığını söyleyip gönderiyor. Daha sonra Devin, annesinin evini babasının sattığını öğrendikten sonra onun yanına gidiyor. Annesinden duyduğu sözlerden sonra Devin, bir bara gidiyor. Aslan ise Devin’in peşine Eko’yu takıyor ve onun ne yaptığından haberdar olmak istiyor.

Birinin Devin’le konuştuğunu gören Eko Aslan’ı arıyor. Aslan, hemen gidip mekanı boşaltıyor. Devin’i alıp evine götürüyor. Sabah Devin Aslan’a, bu evlilik için kendisinin de bir şartı olduğunu, evlendikten sonra onun soy adını taşımak istemediğini söylüyor. Aslan kabul edip hemen düğün hazırlıklarını başlıyor.

İbrahim, Ati’nin yanına gidip ona Aslan’ın gönderdiği ses kaydını dinletip onu çalışanlarının yanında rezil ediyor. Üstelik şirketine de el koymak istiyor. Ati, Aslan’la konuşmaya gidip onu ufaktan tehdit ediyor. Hülya, bilerek Cihan’ı düğüne çağırıyor. Onun Devin’den seans aldığını öğrenip Cihan’ın bir rezillik çıkarmasını istiyor.

Bunun farkına varan Cihan, annesinin yapmak istediği şeyi yapamıyor. Aslan, Cihan’ın içip rezillik çıkarmasından korkuyor ve tam da bu başına geliyor. Büyük bir kavga çıkıyor. Sonra Aslan’a bir mesaj geliyor ve kapıya koşuyor. Bir motosikletli gelip Eko’ya ateş ediyor. Eko, ağır yaralanıyor.

Aile 4. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Cihan Aslan’a Neyi İtiraf Edecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler