Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 44. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Rüçhan Kendi Evinde Sevilay'la...

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 44. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Rüçhan Kendi Evinde Sevilay’la Karşılaşma Şoku Yaşıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, 43. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Rüçhan, kocası tarafından evden kovuluyor. Gidecek yeri olmayan Rüçhan, Türkan’a sığınıyor. Türkan Rüçhan’a, hem evini hem de yüreğini açıyor. Görüntüleri polise vermekle suçlanan Nesrin, masum olduğunu kimseye inandıramıyor. Rüçhan, Türkan’ın Somer’den ayrılmaması için elinden geleni yapıyor. Üç Kız Kardeş 44. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Rüçhan, kendi evinde Sevilay’la karşılaşma şoku yaşıyor.

Rüçhan Kendi Evinde Sevilay’la Karşılaşma Şoku Yaşıyor!

Üç Kız Kardeş 44. bölüm 1. fragmanında; Türkan, Somer ile arasında yaşananlara rağmen aşka yenik düşüyor ve kendisini yeniden Somer’in kolları arasına bırakıyor. Rüçhan tek başına kalınca gerçeklerle yüzleşiyor. Öte yandan bir hışımla babası Özer’in kapısına dayanan Somer’i Rüçhan sakinleştirmeye çalışıyor. O sırada Rüçhan, eviinde Sevilay’ı sabahlıkla görünce şok oluyor.

İşte Üç Kız Kardeş 44. bölüm 1. fragmanı…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 43. BÖLÜM ÖZETİ!

Özer, Rüçhan’ın eline ulaşan videosunu izledikten sonra onu evden kovuyor. Bu arada Sevilay’la görüşmeye devam ediyor. Rüçhan’ın Türkan’a sığınmasıyla birlikte herkesin hayatında yeni bir dönem başlıyor. Annesinin evden kovulduğunu öğrenen Somer, babasının yıllardır bu fırsatı beklediğini düşünerek onunla sert bir şekilde yüzleşiyor.

Türkan, evine sığınan Rüçhan’ı kendi elleriyle yıkayınca Rüçhan, geçmiş anılarının hatırlayarak adeta savruluyor. Türkan’ın merhametine minnet duyarak gözyaşlarına boğuluyor ve onun kendisini yıkayan ellerini öpüyor. Nesrin, Rüçhan tarafından görüntüleri polise vermekle suçlanmaya devam ederken, üzerine bir de karşısında Somer’i buluyor.

Somer de tıpkı annesi gibi bu konuda Nesrin’i suçluyor. Nesrin ise masumiyeti konusunda kendini kimseye, Türkan’a bile inandıramıyor. Türkan, Somer’e inat hayatta kalma mücadelesini devam ettirmeye çalışıyor. Ancak, hamile olduğu için oldukça zorlanıyor.

Somer, Türkan’a her ne kadar destek olmaya çalışsa da Türkan, kendi başının çaresine bakmak istiyor. Somer, Türkan’ı takip ediyor. Türkan’ı temizliğe gittiği evde gören Somer, üzüntüsünden kahroluyor. Türkan, artık Somer’i kaybetmek istemediğini kesin bir şekilde anlıyor ve bu sefer de kendisi barışmak için elinden gelen çabayı gösteriyor.

Somer ise annesinin yaşadıklarından sonra, Türkan’a karşı kapıları aralanması çok zor bir şekilde kapatıyor. Ancak Rüçhan’ın Türkan’a yapacağı sürpriz bir teklif, her şeyin gidişatını değiştirebilecek nitelikte oluyor.

Bakalım Türkan ile Somer, tekrar eskisi gibi aşkları için mücadele edip birlikte olabilecek mi? Nesrin’in masum olduğu ortaya çıkacak mı?

Üç Kız Kardeş 43. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Rüçhan’ın Alıştığı Tüm Düzeni Bozuluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler