Ana SayfaDedikoduYüsra Geyik'ten Hadise'ye Sert Gönderme

İlgili Postlar

Yüsra Geyik’ten Hadise’ye Sert Gönderme

Son olarak ‘Camdaki Kız’ dizisinde ‘Meliha’ karakterine hayat veren Yüsra Geyik, Cihangir’de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Aşk hayatıyla ilgili soruları yanıtlayan ünlü oyuncu, Yüsra Geyik’ten Hadise’ye sert gönderme geldi. İşte Yüsra Geyik’in o açıklamaları;

Yüsra Geyik’ten İzzet Yıldızhan’a Sert Gönderme

Tüm bu sözlere gönderme yapan Yüsra Geyik ise takipçisinin; “Açık giyinmek sana çok yakışıyor” yorumuna, “Cevap verip haddimi aşmak istemem. Bu konuda bilirkişi İzzet Yıldızhan diye biliyorum” şeklinde yanıt verdi.

Öte yandan ‘Arka Sokaklar’ dizisinden ayrılmasıyla ilgili de “Arka Sokaklar’ı neden bıraktın?” gibi sorular alan Yüsra Geyik, “Zeliha’nın biraz fazla üstüne gelindi” yanıtını verdi.

Yüsra Geyik kimdir?

“Daha Rahatız”

Yüsra Geyik, önceki akşam Cihangir’de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Muhabirlerin “Yüsra Hanım iyi akşamlar, arkadaşlarınızla beraberdiniz neler yapıyorsunuz?” sorusuna Geyik “Evet arkadaşlarımla beraberdim. Havaların düzelmesi iyi oldu pandemi bitti mi bilmiyorum ama önlemler yavaşladı. Biz de yokmuş gibi yaşıyoruz ama bitmiş bir şey yok aslında. Hastalık devam ediyor korunmayı öğrendik, aşılıyız o yüzden daha rahatız sanırım” dedi.

Hadise Ve Mehmet Dinçerler ‘den Sürpriz Düğün!. İlk Kare Görümceden Geldi…

“Arka Sokaklar’da Büyüdüm”

Muhabirlerin “Yüsra Hanım projeler var mı? Yaz da geliyor tatil var mı?” sorusuna “Okuduğumuz işler var tabii o yüzden bu taraflara geliyorum zaten güzel bir şey olsun diye çok uğraşıyoruz” dedi. Muhabirlerin “Yüsra Hanım Arka Sokaklar dizisinde uzun yıllar oynadınız Zeliha karakterinde. İnsanlar sokakta Zeliş diye sesleniyor mu?” sorusuna Geyik “Tabii ki, onu yıkmak biraz zor sanırım. Aslında fena değil tahmin ettiğimden daha kolay alıştılar. Ama bir kitleyi Zeliş dışına çıkarmak zor çok şey, duyuyorum ‘Dönmeyecek misin, niye dönmüyorsun?’ diye insanların öyle bir beklentisi tabii ki de var çünkü çok alıştıkları bir şeydi o. Ama daha güzel şeyler yapmak lazım ki o zihinleri tazelemek için onu yıkabilmek için uğraşıyoruz. 11 sezon inanılmaz, kendime şaşırıyorum Arka Sokaklar’la büyüdüm resmen” dedi.

Yüsra Geyik’ten Hadise’ye Sert Gönderme

Muhabirlerin “Yüsra Hanım aşk hayatınıza değinmek istiyoruz, sizi hep tek başınıza görüyoruz hayatınızda biri olur mu?” sorusuna ise “Bu işler kısmet biraz benim elimde olan bir şey değil. Bir daha söylüyorum kısmet, inanın ki büyük de konuşmak istemiyorum, sosyal medyada çok da tercih etmem paylaşmayı gibi geliyor. Şimdi Hadise gibi asla koymam deyip, sonra konserimde nişan fotoğraflarını yayınlarım” diyerek kahkaha attı.

Hadise kimdir?

Mehmet Dinçerler Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler