Ana SayfaDedikoduGülşen Tarzıyla Yürek Hoplattı

İlgili Postlar

Gülşen Tarzıyla Yürek Hoplattı

Son dönemde hem şarkıları, hem de iddialı sahne kıyafetleriyle adından sıkça söz ettiren ve sahne kostümleriyle ilgili başlayan tartışmada destek aldığı kadar da eleştirilen Gülşen tarzıyla yürek hoplattı.

“Hiçbir Sıfatın Kölesi Değilim”

45 yaşındaki ünlü isim, sosyal medya hesabından uzun bir açıklama yayınlamış ve “Evet, ben bir anne babanın kızı, evet bir erkeğin eşi ve bir yavrunun annesiyim. Babasının kızı, bir erkeğin karısı, bir çocuğun annesi olmaktan öte ben aklı ve düşünme yeteneği olan, özgür iradeye sahip bir insanım. Bu sıfatlardan fazlasıyım. Hiçbir sıfatın kölesi değilim. Kimseye ait değilim. Ben kendimim. Kendime aitim” diye yazmıştı.

“Ne Var Bunda?”

Yeni şarkısı ‘Lolipop’u yayınlayan ünlü popçu, sonrasında ise sahne programında bir arkadaşının kucağına oturduğu görüntülerle gündem olmuştu. Olayın ardından Ataşehir’de konser veren Gülşen, şarkı aralarında sevenleriyle sohbet etmeyi ihmal etmemiş ve büyük yankı uyandıran görüntülerle ilgili konuşarak şu ifadeleri kullanmıştı:

“Çok güzel görünüyorsunuz. Ben dayanamıyorum yanınıza geleceğim. En son yine sahneden indiğimde bir arkadaşımın kucağına oturdum, olanlar oldu. O gün çok mutluyduk. Canım çok sıkılmıştı, kendimi sahnede hapis gibi hissetim. Sonra da arkadaşımın kucağına oturdum. Ne var bunda?”

Gülşen Tarzıyla Yürek Hoplattı

Şarkıcı, son olarak konserinden yayınladığı yeni fotoğraflarla adından söz ettirmeyi başardı. Yırtmaçlı yeşil elbisesi ve elbisesine uyumlu makyajıyla sahneye çıkan Gülşen, konser anında çekilen karelerini takipçilerinin beğenisine sundu.

Aktif olarak kullandığı Instagram hesabında 1,7 milyon takipçisi bulunan Gülşen’in “Sanki bayramdı” notunu yazıp, yeşil kalp emojisi koyayarak paylaştığı pozları, 40 bine yakın beğeni aldı.

Ünlü ismin bu gönderisine, “Gözlerimize bayram”, “Sahnenin en parlak yıldızı”, “Şu ana kadar giydiğin en güzel kıyafet” ve “Balmumu heykelini yapmaları lazım” gibi 500’e yakın yorum yazıldı.

Gülşen kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler