Ana SayfaDedikoduKıvanç Tatlutuğ'dan Gündeme Oturan Başak Dizer Açıklaması

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlutuğ’dan Gündeme Oturan Başak Dizer Açıklaması

Mutlu bir evlilik sürdüren Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer iklisi, geçtiğimiz günlerde ilk kez anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Ünlü çiftten Tatlıtuğ, L’Officiel dergisine yaptığı açıklamada eşine olan sevgisini anlattı. Kıvanç Tatlıtuğ’dan gündeme oturan Başak Dizer açıklaması geldi. İşte o açıklamalar;

Kıvanç Tatlıtuğ Baba Oldu

Yakışıklı oyuncu, bebeğinin dünyaya gelmesinin ardından Twitter hesabından paylaşım yaparak, iyi dileklerini ileten herkese teşekkür etti: Kurt Efe’mizi sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür. Mutluluğumuz tarifsiz. İsteyen herkese nasip olsun. Başak ve ben tüm güzel dileklerinize çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız.

“Dünyanın En Güzel Duygusu”

Sonrasında ise dijital bir platformda yayınlanan ‘Yakamoz S-245’te rol alan Tatlıtuğ, yönetmenler Tolga Karaçelik, Umut Aral ve oyuncular Meriç Aral, Onur Ünsal, Ecem Uzun, Ersin Arıcı, Hakan Salınmış ile birlikte dizinin yayına girişini bir yemekle kutlamıştı. Ekip, Maslak’ta basına kapalı olarak gerçekleşen yemek sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlamıştı.

Babalık sevinci yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Bir erkek çocuğumuz dünyaya geldi. Allah isteyen herkese nasip etsin. Eşim Başak çok sağlıklı, oğlumuz da çok sağlıklı. İki gün hastanede kaldık, sonrasında taburcu olduk, evladımızı aldık ve evimize geçtik. Şu an annelik ve babalık provaları. Tabii evin şekli şemalı otomatik olarak değişti. Dünyanın en güzel duygusu. Kelimelerle tarif edilmez çünkü kıyaslayacak bir şey yok.”

“İki İsmin De Anlamı Var”

Kurt Efe ismi sosyal medyada da gündem olmuştu. Bu konu hakkında ise ünlü oyuncu, “Eşim Başak zaten açıklama yapmıştı. Her iki ismin de bizim için anlamı var. Çok severek koyduk. Sağlıklı, sıhhatli yaşasın. Vatana millete ve anasına babasına hayırlı evlat olsun” şeklinde konuşmuştu.

Ünlü çiftin, oğullarına ‘Kurt Efe’ adını verecekleri doğumdan önce ortaya çıkmıştı. 2014 yılında ‘Kurt Seyit ve Şura’ dizisinde ‘Kurt Seyit’ karakterine hayat veren Kıvanç Tatlıtuğ’un, başrolü Farah Zeynep Abdullah’la paylaştığı projeden esinlendiği belirtilmişti.

Kıvanç Tatlutuğ’dan Gündeme Oturan Başak Dizer Açıklaması

Tüm bunların arından Kıvanç Tatlıtuğ, L’Officiel dergisine özel açıklamalarda bulunarak, 6 yıl önce dünyaevine girdiği eşi Başak Dizer’e aşkını anlattı.

“Ben Başak’ı her gün bambaşka türlü sevmeyi öğrendim. Çünkü çok sevmek yetmedi” diyen Tatlıtuğ, sözlerine şöyle devam etti:

Bir insanı sevmek, onun mutluluğu için çaba gösterdiğinde başlıyor. Onun gözlerindeki mutluluğu hissettiğim vakit karnım doyuyor. Bu öyle bir şey. Onun yapmış olduğu şeyleri, seçimlerini desteklemek en önemlisi. Yoksa herkes evleniyor. Evleniyorsun işte… Devamını getirebilmek asıl mesele.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler