Ana SayfaÜnlülerIşın Karaca'nın Gülşen Hakkındaki Konuşmaları Gündem Oldu!

İlgili Postlar

Işın Karaca’nın Gülşen Hakkındaki Konuşmaları Gündem Oldu!

Giydiği sahne kıyafetleriyle Gülşen son dönemin en çok konuşulan kişilerinden biri halinde geldi. Daha önce Gülşen hakkında yorum yapan Işın Karaca’nın ikinci kez yorum yapması “Işın Karaca Gülşen’e ahlak dersi vermeye çalışıyor” yorumlarını da beraberinde getirdi. İşte detaylar; Işın Karaca’nın Gülşen Hakkındaki Konuşmaları Gündem Oldu!

Işın Karaca kimdir?

Sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile bir mekan çıkışı görüntülenen Işın Karaca’ya, Gülşen’in sahne kostümleriyle ilgili daha önce söylediği sözleri soruldu. Karaca, bir kez daha çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Işın Karaca’nın Gülşen Hakkındaki Konuşmaları Gündem Oldu!

Gülşen kimdir?

Işın Karaca: Artık bunlar mide bulandırıyor!

Geçtiğimiz aylarda Gülşen’in sahne kıyafetleri hakkında konuşan ünlü şarkıcı, şunları söyledi: “Gülşen aslan gibi şarkıcı, efsane bir söz yazarı. Sadece ben de kız annesiyim o da belirli bir normun içerisinde bu ülkeye göre hareket etmelidir diye düşünüyorum. Son kostümünü görmedim, telefondan uzak durmaya söz verdim o yüzden bakmadım iyi çalışmalar.”

Işın Karaca
Işın Karaca

Eleştiri;

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, geçtiğimiz aylarda meslektaşı Gülşen’in sahne kostümüne verdiği tepkiyle gündeme gelmişti. Beyaz TV’de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ programına konuşan Işın Karaca, Gülşen’in çok konuşulan sahne kıyafetini eleştirmiş ve şu şöyle konuşmuştu…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler