Ana SayfaÜnlülerIşın Karaca "Ölünün Arkasından Konuşulmaz"

İlgili Postlar

Işın Karaca “Ölünün Arkasından Konuşulmaz”

Işın Karaca, önceki gün sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile birlikte Rumeli Hisarı’nda görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden Karaca “”Son zamanlarda Zeki Müren ile ilgili söylemler hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusunu yanıtladı. Detaylar haberimizin devamında…

isin-karaca

Habertürk’te yer alan habere göre Işın Karaca, önceki gün sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile birlikte Rumeli Hisarı’nda kahvaltı yaparken görüntülendi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Karaca, “Bir haftada her mecrada birinci sıraya oturması çok kıymetli. Pandemi’den dolayı biliyorsunuz 5-6 şarkı ürettik. Pandemi bize şarkı olarak döndü. İnşallah bu şarkıları sahnede de söyleriz. İnşallah o günler de gelecek. Pandemi bitiminde cebimize şarkı koyayım da hayatımızda bir yıl boşa geçmemiş olsun” diyerek, yeni şarkısı hakkında konuştu.

Akalın’a Destek Verdi

“Aleyna Tilki’nin yabancı şarkısına Demet Akalın, sert bir tepki verdi. Sizce doğru mu?” sorusuna yanıt veren Işın Karaca, “Doğru söylüyor. Demet, ilk çıktığında yaptığı bir sürü şeyi tanıtmasında çok yardımcı oldu ama burası çok büyük bir deniz, yani dünya pazarı…” diyerek, Akalın’a destek verdi.

Ünlü şarkıcı, “Son zamanlarda Zeki Müren ile ilgili söylemler hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusunu ise şu şekilde cevapladı:

O bıçaksırtı bir konu, benim haddim değil öyle bir konuya girmek ve girmemizi de tercih etmem. Tek bir şey söyleyebilirim; zamanında konuşmayıp, Zeki Bey rahmetli olduktan sonra konuşulmaz. Ölünün arkasından konuşulmaz, zamanında söyleyeceklerdi. Tek söyleyeceğim bu.

Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca Tekrar Hakim Karşısına Çıkacak!

Özdemir Erdoğan’ın Açıklaması

Ünlü sanatçı Özdemir Erdoğan’ın 1996 yılında hayatını kaybeden usta sanatçı Zeki Müren hakkında yaptığı açıklamalar tepki toplamıştı.

Müzisyenin, Zeki Müren hakkındaki, “İnsanlarımız onu küçük erkek çocuklarıyla birlikte televizyonda seyretti. Ve onu izleyen erkek çocuklar travmalar yaşadı” şeklindeki sözleri tartışma yaratmıştı.

Özdemir Erdoğan, “Bülent Ersoy, çok daha namuslu, çünkü o kadın oldu. Yani erkek çocuklara kötü örnek olmadı. ‘Ben böyle hissediyorum’ dedi ve gitti kadın oldu ama Zeki Müren, kötü bir rol modeldi. Onu izleyen erkek çocuklar travmalar yaşadı” ifadelerini kullanmıştı.

Kötü Örnek Oldu

Özdemir Erdoğan’ın bu söylemleri müzik ve magazin dünyasında tepkiyle karşılanırken sanatçı, açıklamalarına bir yenisini daha eklemişti.

Zeki Müren’in topluma kötü örnek olduğunu öne süren Özdemir Erdoğan, “Eğer kötü örnek olmadıysa her toplumsal harekette, alakalı alakasız çok renkli bayraklarıyla boy gösteren LGBT’ler nereden çıktı? Bunu görmek lazım” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler