Ana SayfaÜnlülerKerem Alışık 'ın 26 Yıllık Özlemi

İlgili Postlar

Kerem Alışık ‘ın 26 Yıllık Özlemi

Bir Zamanlar Çukurova’nın Fekeli’si Kerem Alışık ’ın 26 yıldır dinmeyen özlemi.  Sadri Alışık, 26 sene önce, 18 Mart 1995’te aramızdan ayrıldı. Her sene usta sanatçı için mezarı başında ailesi, dostları ve sevenlerinin katılımıyla yapılan anma töreni bu sene pandemi nedeniyle sadece aile içinde sınırlı bir katılım ile gerçekleşecek. Detaylar haberimizin devamında…

Başımızın Üstünde Taşımaya Devam Edeceğiz

Bir Zamanlar Çukurova’nın Fekeli’si Kerem Alışık, babası usta tiyatrocu Sadri Alışık’ı andı. 26 senedir babasına özleminin hiç dinmediğini söyleyen Kerem Alışık, şu açıklamasıyla yüreklere dokundu:

“Çok özlüyorum, çok çok özlüyorum, diyeceklerim bu kadar net, derin ve kısa… Ateşini, şavkını, şevkatini, sesini, soluğunu, merhametini özledim. Allah her şeyin sabrını veriyor ama özlem duygusu insanı çaresiz bırakıyor. Cemal Süreya’nın dediği gibi ‘kalbime batana özlem demeselerdi bıçak derdim. Çabamızla, sevdamızla, vefamızla, duamızla; selamını gözümüzde, ışığını kalbimizde, Sadri Alışık’ı başımızın üstünde taşımaya devam edeceğiz.”

kerem-alisik

Sadri Alışık Anması Sınırlı Katılımla Gerçekleşecek

Turist Ömer, Ofsayt Osman, Haşmet İbriktaroğlu, Gönlü bol Arif, Banazlı İsmail, Taşkasap Necati ve bunlar gibi bir sürü efsanevi karakterin yaratıcısı, sokakta yanımızdan, hayatta yüreğimizden geçen büyük usta Sadri Alışık, tüm dünyanın yaşadığı koronavirüs tehlikesi nedeniyle, bu sene aile içi sınırlı bir katılım ile anılacaktır.

Hilal ile Arkadaşız

Geçtiğimiz aylarda Kerem Alışık’ın, kendisi gibi oyuncu olan Hilal Altınbilek ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Kerem Alışık da söz konusu iddiaları “Asla böyle bir şey yok” diyerek reddetmişti.

Alışık basına yansıyan haberlerden sonra sosyal medya hesabından bir açıklama yapmıştı:

Ünlü oyuncu, “Yine “iddiaya göre” denilerek yine aynı yakıştırma, doğruyu yansıtmayan biçimde yapılmaya devam ediyor. O zaman insan da mecburen aynı açıklamayı yapmak zorunda kalıyor.  Bazen sen ne söylersen, ne kadar söylersen karşındakinin anlamak istediği kadar kalıyor sözlerin. Söz söz olalı böyle eziyet görmemiş oluyor. Halbuki biraz anlayıp, dinlemeye çalışılsa, biraz incelik gösterilse incinmeyecek insanın yüreği. Ama bu durumda sabırla, dirençle aynı sözü bir kere daha tekrarlamak ve söze devam etmek gerekliliği oluşuyor. O zaman son söz şöyle; biz Hilal ile set içinde ve set dışında iyi anlaşık iki arkadaşız, hepsi bu.” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler