Ana SayfaDedikoduIşın Karaca Gülşen'e Ahlak Dersi Vermeye Çalışıyor!

İlgili Postlar

Işın Karaca Gülşen’e Ahlak Dersi Vermeye Çalışıyor!

Giydiği sahne kıyafetleriyle Gülşen son dönemin en çok konuşulan kişilerinden biri halinde geldi. Daha önce Gülşen hakkında yorum yapan Işın Karaca’nın ikinci kez yorum yapması “Işın Karaca Gülşen’e ahlak dersi vermeye çalışıyor” yorumlarını da beraberinde getirdi. İşte detaylar;

Işın Karaca’dan Gülşen’e Tepki Geldi

Gülşen’in sosyal medyada çok konuşulan kıyafetini eleştiren Işın Karaca şunları söyledi;

“Şunu söylemem gerekiyor ben de kız annesiyim. Ben Türkiye’de sanat yapıyorum. Her şeyin dozajını çok net bilmek gerekiyor hayatta. Yanındaki 3-5 marjinal insana inanıp da ‘Haydi bu çok güzel oldu, bunu da magazine taşıyalım’ demekle olmuyor bazı şeyler. Bir kariyer var önümüzde bakın Gülşen çok özel bir kız, kendi besteler yapan, buna ihtiyacı olmayan bir insan. Ama mesele şu, ben bunu 10 yaşındaki kızıma atıp normalleştirebilir miyim bunu? Yani bu değil normalleştiremezsin bu kadarını! Bu kadarı fazla!”

Işın Karaca kimdir?

Ozan Çolakoğlu Gülşen’in Arkasında Durdu

Eleştirilere karşı ben bir kadın, bir anne, bir sanatçıyım diyen güzel şarkıcı eleştirilere kulak asmadığına dair bir açıklama yapmıştı. Eleştirilerin ardından açıklama yapan Ozan Çolakoğlu’da “Rahatsız olan o mekana gelmez, Gülşen’i sosyal medyadan takip etmez” demişti.

Gülşen’den Ses Getiren Açıklama

Gülşen Dik Duruşuyla Herkesi Kendine Hayran Bırakıyor! Sahne Kıyafetiyle Yine Büyüledi

Son sahnesinde transparan bir elbise tercih eden Gülşen’in tüm eleştirilere rağmen kendinden ödün vermemesi hayranlarının desteğini arttırıyor.

Gülşen’in transparan kıyafeti sosyal medyayı yine ikiye böldü. Bazı takipçileri ‘bu kadarı fazla’ derken bazı takipçileri ise ‘tarzını çok beğendim’ şeklinde yorum yaptı.

Işın Karaca Gülşen’e Ahlak Dersi Vermeye Çalışıyor!

Kızı Mia ile Uludağ’a tatile giden ünlü şarkıcı Işın Karaca, kameralara yansıdı. Muhabirler ile sohbet eden Karaca, “Karne sevinci ile hayatımızı donarak geçirdiğimiz 3 gün oldu.” dedi.

Açıklamasına devam eden Karaca, “Çocuklar için ilk dönem çok zordu. Üşüyorum ama Mia dağların prensesi kayağı çok seviyor. Bunun dışında albüm çıkacak. Sürekli koşturmacadayız.” dedi.

Gülşen’in sahne kıyafetleri hakkında konuşan ünlü şarkıcı, şunları söyledi: “Gülşen aslan gibi şarkıcı, efsane bir söz yazarı. Sadece ben de kız annesiyim o da belirli bir normun içerisinde bu ülkeye göre hareket etmelidir diye düşünüyorum. Son kostümünü görmedim, telefondan uzak durmaya söz verdim o yüzden bakmadım iyi çalışmalar.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler