Ana SayfaÜnlülerYüsra Geyik 'ten Rıza Kocaoğlu Açıklaması

İlgili Postlar

Yüsra Geyik ‘ten Rıza Kocaoğlu Açıklaması

Yüsra Geyik, Rıza Kocaoğlu ile aşk yaşadığı haberlerine yanıt verdi. Geyik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Hakkımda çıkan aşk haberinin doğru olmadığını belirtme ihtiyacı hissediyorum çünkü oldukça kesin ifadelerle, hızlıca yayılıyor” cümleleri kullandı. Detaylar haberimizin devamında…

Yüsra Geyik kimdir?

Aşk Haberleri Doğru Değil

Yüsra Geyik’in adı geçtiğimiz günlerde oyuncu Rıza Kocaoğlu ile anılmıştı. Kocaoğlu geçtiğimiz ay kendisi gibi oyuncu olan Hazal Subaşı ile ilişkisini bitirmişti.  Çıkan haberlerin ardından Geyik, sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

Genç oyuncu Rıza Kocaoğlu ile aralarında çıkan aşk haberlerini yalanladı. Geyik “Hakkımda çıkan aşk haberinin doğru olmadığını belirtme ihtiyacı hissediyorum çünkü oldukça kesin ifadelerle, hızlıca yayılıyor… Konuyla ve gerçeği yansıtmayan aşk yakıştırmalarıyla ilgili bir daha konuşmayacağımı bildirmek isterim. Sağlıklı, huzurlu hafta sonlarınız olsun” ifadelerini kullandı.

Rıza Kocaoğlu Kimdir?

İlişkimizi Sonlandırdık

Rıza Kocaoğlu kendisi gibi oyuncu olan Hazal Subaşı ile ilişkisini bitirdiğini instagram hesabından duyurmuştu. Kocaoğlu; “Dünyanın ve ülkemizin çok zor süreçlerden geçtiği, acı kayıplar verdiğimiz bu günlerde gündemi meşgul etmek istemesek de paylaşmak durumunda kaldık. Hazal Subaşı ile 2019 yılından beri devam eden ilişkimizi sonlandırmış bulunmaktayız. Birbirimize karşı saygı duyarak verdiğimiz bu kararımıza siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızdan da aynı yaklaşımı bekliyoruz. Bu süreçte bize gösterdiğiniz duyarlılık için teşekkür ederiz.” ifadelerini kullanmıştı.

Rıza Kocaoğlu’nun Arkadaşı’nın Ölüm Haberi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler