Ana SayfaÜnlülerŞimal "Mücadelemi Asla Bırakmayacağım!"

İlgili Postlar

Şimal “Mücadelemi Asla Bırakmayacağım!”

Şarkıcı Şimal, geçtiğimiz haftalarda meme kanserine yakalandığını açıklamıştı. Kemoterapi için saçlarını kazıyan şarkıcı 35’inci doğum gününde takipçilerine seslendi ve”Mücadelemi asla bırakmayacağıma söz veriyorum” dedi.

Şarkıcı Şimal ‘den Kötü Haber…

Oyuncu Canan Ergüder’in meme kanserine yakalanmasının ardından  yeni single çalışmasını dinleyicileriyle buluşturmayı planyan Şimal’in de kansere yakalandığı duyurulmuştu. Tedavi için saçlarını kazıtan şarkıcı, doğum gününde sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı.

Canan Ergüder kimdir?

İyi ki Varsınız

Şimal, “Yeni yaşımda dileğimin ne olduğunu az çok tahmin etmişsinizdir. Yanına bir kaç bir şey daha ekledim yine de. Bu hastalık beni buldu ama yanında bir sürü kalp kazandırdı. DM’den hiç tanımadığım kişilerin dilekleri duaları nasihatları beni hayata tekrar bağladı. O kişilerle gönül bağım nefes aldığım sürece devam edecek inşallah. Arayan, mesaj atan herkese sonsuz teşekkür ederim. Kendimi çok şanslı hissediyor,  mücadelemi asla bırakmayacağıma söz veriyorum. İyi ki varsınız dostlarım hepiniz şifa veriyorsunuz…” ifadelerini kullandı.

Şarkıcı geçtiğimiz haftalarda sağlık durumu ile ilgili, “Her ne kadar bu konularda bilinçli olduğumuzu düşünsek de bazen bazı şeyleri erteleyebiliyormuşuz… Kendime çok kızgınım! Çok küçük bir kitleyken kendimi ertelediğim için tedaviye alındım. Dışımı süslerken içimi unutmuşum. Lütfen benim gibi kendinizi ertelemeyin!” diyerek açıklama yapmıştı.

İyileşeceğim

Oyuncu Canan Ergüder de geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla meme kanserine yakalandığını duyurmuştu. Rahatsızlığından dolayı rol aldığı diziden ayrılmaya karar veren Ergüder, konuyla ilgili, “Çok sevgili arkadaşlarım, beni merak eden takipçilerim ve hayranlarım… Niyetim sizlere Menajerimi Ara’da oynayacağım son bölümde yazmaktı ama haberler size bundan önce ulaşmış bulundu.”

“Evet, sağlığımla ilgili haberler doğru. Yaklaşık 1.5 ay önce bana meme kanseri teşhisi konuldu. Bu fotoğraf ameliyatım sonrası Menajerimi Ara ekibine gönderdiğim fotoğraf. Size de aynısını gönderiyorum çünkü pozitif hissettiğim anlardan bir tanesi. Bu inişli çıkışlı bir süreç olacak ama moralimi yüksek tutuyorum. Merak etmeyin, iyileşeceğim. Tedavimin izin verdiği noktaya kadar çalışabileceğim son ana kadar çalışacağım. Bu da inşallah 3 bölüm daha olacak. Pandemi sürecinden geçtiğimiz için bu benim tercihimden maalesef ki daha erken bir vakit” şeklinde konuşmuştu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler