Ana SayfaÜnlülerAygün Aydın 'dan Çıplak Paylaşım!

İlgili Postlar

Aygün Aydın ‘dan Çıplak Paylaşım!

Aygün Aydın  geçtiğimiz günlerde Hakan Sabancı’nın mesajlarını ifşa etmesiyle gündeme gelmişti. Şimdi de başka bir adamın çıplak vücudunu paylaşarak dikkat çekti. Detaylar haberimizin devamında…

Aygün Aydın Kimdir?

Hakan Sabancı ile flört ederken Sabancı’nın başka kızları beğenmesi ile Hakan Sabancı’nın mesajlarını ifşa eden Aydın şimdi de mutfakta üstsüz bir erkek fotoğrafı paylaştı.

Aydın’ın bu paylaşımı, fotoğraftaki kişinin iki ay önceki paylaşımı olduğu ortaya çıktı.

Ne Kadar Çok Kişinin Yarasına Dokunmuşum

Aralarında çıkan aşk haberleri hakkında sessizliğini bozmayan Aygün Aydın, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Hakan Sabancı ile olan yazışmalarını ifşa etmiş ve sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Aydın dün paylaştığı video ile bir kez daha gündeme geldi.

İşte Aygün Aydın’ın açıklamaları; ‘Sizin benimle derdiniz ne? 3 gündür olayları çarpıtmaya, beni linçlemeye doymadınız. İyi ki Hakan’la konuştum. Ne kadar çok kişinin yarasına dokunmuşum. Beni Merve Boluğur gibi deli göstermeye çalıştılar. Hakan’la ilk görüşmeye başladığımdan herkesten çok saklamaya çalıştım bu durumu. Aramızda başka bir muhabbet vardı. Hakan hakkında konuşmadığım için şizofren olduğumu söylediler, sustum. Geçen cuma günü aramız açıkken, çıplak kadınları beğendiğini ve çıplak kadınlardan mesaj geldiğini gördüm, sinirlendim. Hangimiz sinirlenmeyiz ki erkek arkadaşı böyle bir şey yaptığında. Ki ben Hakan’ın ismini vermeden bu paylaşımı yaptım. Ben de kızları paylaştım, bu kızların bu tarz paylaşım yapması hiç hoşuma gitmedi.

Kıskançlık Yapıyor

Bu paylaşımı gören bir hesap, benim görselimi alıp paylaşarak ‘Hakan’la olmayan ilişkisinin kıskançlığını yapıyor. Ruh hastası, şizofren’ demeye başladı ve oradan yayıldı bu durum ve çok fazla linç edildim. Bikini giyilmesine laf etmiyorum ama bir kadının iç çamaşırlı fotoğraflarını çekip erkeklere atmasını hoş bulmuyorum. İç çamaşırın içinde kalsın. Amacın ne senin!

Bunlar böyle benim üzerime gelmeye devam ettiler. Bana şizofren dediler. Ben de en iyisi dedim ki, bunlara ilişkimi göstermek. Bu konuşmaların küçücük bir kısmını atayım. Attım, daha da çıldırdılar. Tabii onları da anlıyorum. Türkiye’deki kadınların %90’ı bu adamı istiyor ve belki birgün onunla ilişkileri olur diye hayal kuruyorlar. Kimse de hayallerini yıkan birini sevmez.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler