Ana SayfaÜnlülerYoğun bakımda olan Ferdi Merter Fosforoğlu için acil kan aranıyor!

İlgili Postlar

Yoğun bakımda olan Ferdi Merter Fosforoğlu için acil kan aranıyor!

Yoğun bakımda olan Ferdi Merter Fosforoğlu için acil kan aranıyor! Usta oyuncunun kızı Almila Merter, babası Ferdi Merter Fosforoğlu için kan istedi. Ferdi Merter Fosforoğlu’nun sağlık durumu nasıl? Yoğun bakımdan çıktı mı? Herhangi bir gelişme yaşandı mı? Detaylar haberimizde…

Ferdi Merter Fosforoğlu yoğun bakıma alındı! Oyuncu için çağrılar yapılıyor!

Ferdi Merter Fosforoğlu yoğun bakımda

Usta oyuncu Ferdi Merter Fosforoğlu, geçtiğimiz günlerde yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Geçtiğimiz Şubat ayında kalçasını kıran ve tedavi sürecinde fenalaşarak hastaneye kaldırılan Ferdi Merter Fosforoğlu, yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Ferdi Merter Fosforoğlu kimdir?

Ferdi Merter için 10 ünite Arh+ kana ihtiyaç var

Ferdi Merter Fosforoğlu’nun kızı Almila Merter, “Hacettepe Nöroloji bölümünde yatmakta olan Ferdi Merter için 10 ünite Arh+ kana ihtiyaç var.” şeklinde paylaşımı ile usta oyuncu için kan bağışı istedi.

Yoğun bakımda tedavi edilen Ferdi Merter Fosforoğlu’nun sağlık durumu nasıl?

Ferdi Merter Fosforoğlu’nun sağlık durumu hakkında bilgi veren kızı Almila Merter, “Herhangi bir gelişme yok. Durumu kritik. Kan ihtiyacı devam ediyor.” dedi.

Babam yoğun bakımda, her türlü kan kabul ediliyor

Almila Merter, babası Ferdi Merter Fosforoğlu’nun durumu hakkında daha önce yapığı paylaşımda “Hayatımın zor paylaşımlarından biri!!! Paylaşırsanız sevinirim. Babam yoğun bakımda. Her türlü kan grubu kabul ediliyor. Hastane dönüşüm yapıyor. Yalnız kan bağışlarının Kızılay kan merkezi değil, Hacettepe’e 4407961 dosya nolu Ferdi Merter Fosforoğlu adına yapılması gerekiyor. Hacettepe 74 nolu kapı yetişkin yoğun bakımına girer girmez C katında sağdan ilerleyince kan bağış merkezi var. Lütfen kan veren bana 05337429879 numaradan ulaşabilir mi? Hayatımın en gozr günlerini yaşıyorum, yaşıyoruz ailemle. Desteğini bekliyorum.” diye yazmıştı.

Ferdi Merter Fosforoğlu, son zamanlarda Kiralık Aşk, Acı Hayat ve Kurtlar Vadisi gibi birbirinden ünlü dizilerde rol almıştı. Sanat kariyeri boyunca, İstanbul Şehir Tiyatrosu çocuk kadrosu, İzmir Şehir Tiyatrosu çocuk kadrosu, İzmir Ara Tiyatro çocuk kadrosu, İstanbul Bizim Tiyatro,  İstanbul Yeşil Sahne, Ankara Devlet Tiyatrosu, AST , Hürol Tiyatrosu, Adana Devlet Tiyatrosu, İstanbul Çığır Sahne, Müjdat Gezen Tiyatrosu gibi daha pek çok projede görev aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler