Ana SayfaÜnlülerTuba Büyüküstün'den rekor

İlgili Postlar

Tuba Büyüküstün’den rekor

Türkiye’nin en iyi kadın oyuncuları arasında yer alan Tuba Büyüküstün IMDb listesinde tüm Türk oyuncuları geçmeyi başardı.

Sürekli güncellenen ve dünyaca takip edilen listenin yeni güncellemesi Tuba Büyüküstün’ü zirveye taşıdı. Cesur ve Güzel dizisi ile ekranlara gelen ve Kıvanç Tatlıtuğ ile çok iyi bir uyum yakalayan ünlü isim, bu başarısını IMDb’ye de taşımayı başardı.

Umut Evirgen’den Tuba Büyüküstün’e: Bazıları diyor ki, seninle olmamalıyım!

İlk sırada Tuba Büyüküstün var

IMDb starmetre listesinde Türk oyuncular arasında birinci olmayı başaran Tuba Büyüküstün, ilk 1000 oyuncu arasına girdi. Daha önce bu alanda en büyük sıralama Fahriye Evcen’e ait olurken Tuba Büyüküstün güncelleme ile birlikte Fahriye Evcen’in rekorunu da geçti.

Fahriye Evcen rekoru böyle kırmıştı!

Tuba Büyüküstün rekoru ne?

Güncelleme sonrasında rekor Tuba Büyüküstün’e ait olurken Büyüküstün sıralamada 978. oldu. Oyuncunun bu kadar iyi bir sonuç elde etmesinde sadece Türkiye’deki performansı etkili olmazken, Arap ve Güney Amerika ülkelerinde yayınlanan dizileri sayesinde yakaladığı popülerlik de etkili durumda.

Tuba Büyüküstün kimdir?

Oyuncu kimleri geçti?

Geçtiğimiz haftayla güncellenen rakamlara göre 17 bin 700 sıralama birden atlayan Tuba Büyüküstün, aldığı bu sonuç ile birlikte listenin değişmezlerinden olan Kıvanç Tatlıtuğ, Ahlat Ağacı ile büyük başarı elde eden Nuri Bilge Ceylan, Çağatay Ulusoy ve Farah Zeynep Abdullah gibi oyuncuları da geçmeyi başardı. Şimdi ise gözler bu başarının ne kadar süreceğine çevrilmiş durumda.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler