Ana SayfaÜnlülerFahriye Evcen tüm oyuncuları geride bıraktı

İlgili Postlar

Fahriye Evcen tüm oyuncuları geride bıraktı

Fahriye Evcen, güncellenen son liste ile birlikte Türkiye’deki tüm oyuncuları geride bıraktı. İşte yaşanan son gelişme.

Tüm dünya genelinde büyük bir ilgi gören ve aynı zamanda prestijli olarak kabul edilen sinema-TV veri tabanı İMDB’nin star metre puanlarında güncelleme yapıldı. Yapılan güncelleme sonrasında Fahriye Evcen’in Türkiye’deki oyuncular arasında ilk sırada yer aldığı görülürken, oyuncu bugüne kadar kimsenin ulaşamadığı seviyeye ulaşmayı başardı.

Fahriye Evcen Burak Özçivit ile mavi turda

Starmetrede zirveye yerleşti

Güncellenen İMDB starmetre puanına göre Fahriye Evcen, 1617. sırada yer aldı. Bugüne kadar Türkiye’den hiçbir oyuncu bu kadar yüksek bir sıralamaya yükselemezken Fahriye Evcen bugüne kadarki en yüksek seviyeye çıkarken adını da ilk olarak yazdırmayı başardı.

Yakalanan bu başarı sonrasında Türkiye’nin oyuncularına gözler çevrildi. Bu başarı için şu ana kadar hiçbir meslektaşından Fahriye Evcen’e bir tebrik gelmedi.

Oyuncu olmak aklında yoktu

Oyuncu olmayı çok fazla düşünmemesine rağmen şu anda Türkiye’nin en önemli oyuncularından birisi olan Fahriye Evcen, röportajlarında da sık sık bu durumu anlatmıştı. Düsseldorf Üniversitesi’nde sosyoloji okuduktan sonra üniversite bünyesindeki tiyatro etkinliklerine katılan Fahriye Evcen, daha sonrasında Türkiye tatilinde büyük bir değişim yaşadı. Oya Aydoğan’ın bir programına katılan ve burada ekrana çıkan Fahriye Evcen, gelen oyunculuk teklifi sonrasında ise bu alanda yer almaya başladı. Fahriye Evcen bu anısını ise şöyle anlatır;

“Televizyon hiç aklımda yoktu, tiyatro yapmayı istiyordum. Oya Aydoğan, ‘Oyunculuk yapmak ister misin?’ dedi. Orada kurulu bir düzenim vardı ve buraya taşınmayı istemediğim için önce reddettim. Sonra oyunculuğun yapmak istediğim meslek olduğunu düşünüp ‘Neden Türkiye’de başlangıç yapmayayım ki?’ dedim.” Oyuncunun profesyonel oyunculuk yaşamındaki ilk projesi ise Asla Unutmam oldu.

Fahriye Evcen kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler