Ana SayfaÜnlülerSurvivor'da bir aşk bombası daha!

İlgili Postlar

Survivor’da bir aşk bombası daha!

Survivor’da bir aşk bombası daha! Survivor 2018’de bir aşk bombası daha patladı. Bu defa başrolde Hilmi Cem İntepe var. Survivor 2018’in yeni çifti kim? Survivor Hilmi Cem İntepe kiminle aşk yaşıyor? Detaylar haberimizde…

Ümit Karan, Survivor Hilmi Cem’i öve öve bitiremedi

Survivor Hilmi Cem İntepe ve Rodanthi Kaparou aşk yaşıyor

Survivor 2018 bitti ama aşk bombaları gelmeye devam ediyor. Son olarak Nihat Doğan ve Birsen’in aşk yaşadığı haberlerinin çıkmasının ardından, bir aşk bombası daha geldi. Bu defa, Hilmi Cem İntepe ve Yunanistan Survivor yarışmacısı Rodanthi Kaparou’nun aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Survivor Hilmi Cem’den Aşkını İtiraf Eden Rodanti Açıklaması!

Yarışmada görüp etkilendi

Hilmi Cem İntepe ve Rodanthi Kaparou, ilk kez Survivor 2018 kapsamında gerçekleşen ülkeler arası Survivor yarışmasında karşı karşıya geldikleri sırada karşılaşmışlardı. Rodanthi Kaparou, yarışmada gördüğü Hilmi Cem İntepe’den çok etkilenmişti. Acun Ilıcalı, ada konseyi sırasında Hilmi Cem İntepe’ye durumu anlatarak, “Yunan takımından senden hoşlanan birisi var. Türkiye Yunanistan Survivor oyununda, Yunan bir yarışmacı senden çok etkilenmiş. Kendisi bana ‘Acaba ne zaman Türkiye’yle tekrar oyun oynayacağız’ diye sordu. Soruda olayı çözdüm. Ne kadar boş bakıyorsam artık o anlattı.” demişti.

Hilmi Cem İntepe Kimdir?

Survivor’a konsantre oldum

Hilmi Cem İntepe, Rodanthi Kaparou’nun kendisinden hoşlandığını duyduğu anda ilk tepkisi gülümsemek olmuştu. Sonrasında konu hakkında yaptığı tek açıklama; “Ben Survivor’a konsantre olmuş durumdayım.” şeklinde olmuştu.

Hilmi Cem İntepe ve Rodanthi Kaparou ortaya çıktı

Survivor 2018 bitti. Herkes Hilmi Cem İntepe ve Rodanthi Kaparou arasında ne yaşanacağını merak ederken, beklenen gelişme yaşandı. Hilmi Cem İntepe ve Rodanthi Kaparou’nun aşk yaşadığı ortaya çıktı. Hilmi Cem İntepe ve Rodanthi Kaparou’nun aşk bombasını Uçan Karga patlattı. Sayfasında Hilmi Cem İntepe ve Rodanthi Kaparou’nun aynı tişört ile poz verdiği kareleri paylaştı.

Survivor 2018, geçtiğimiz haftalarda muhteşem bir final bölümü ile sona erdi. Finale kalan iki isim Adem Kılıçcı ve Nagihan Karadere oldu. İki yarışmacı arsında gerçekleşen SMS oylamasında en çok desteklenen isim Adem Kılıçcı oldu. Adem Kılıçcı, Survivor 2018 şampiyonu oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler